onsdag den 9. november 2011

Den er lidt neon...
...Jeg klipper cirkler og klipper cirkler og klipper cirkler.. Til juleguirlander til vores lejlighed og til et lille lokalt julemarked! Jeg er dog ikke helt mentalt klar til jul endnu, så har jeg lavet en opvarmningsguirlande, om man vil, med friske farver til at lyse November lidt op.. Jespers kommentar da jeg spurgte om han kunne lide den var: "den er lidt neon"...!

20 kommentarer:

 1. Jeg synes at den er super fin, og meget lækre farver! Er heller ikke klar til det helt julet endnu:-)

  SvarSlet
 2. ha, funny kommentar fra manden der.... de er simpelthen så tørre nogen gange, de kan altså ikke helt se det samme som os:-)

  Men jeg sys den er ret fin, som i virkelig fin.... og fedt den lige præcis ikke går til gulvet, den ville nemlig aldrig få lov at hænge i fred her i hytten... og jeg tænker heller ikke hos dig :-) :-)

  SvarSlet
 3. Super smart i farver.. Og ikke så julet... Men god til at venne sig til pynt på..

  SvarSlet
 4. Frk. Ranke-
  Tak, dejligt man kan få lidt skulderklap her i stedet :)

  Louise- Hi, hi - du har helt ret, den var faktisk lidt længere til at starte med, men ikke ret længe :)

  SvarSlet
 5. Hvor er den fed!;)
  Hvor har du mon fundet neonpapir henne - for sådan én i neonfarver måtte gerne erstatte den, som bor herhjemme og "kun" er i pasteller;)
  KH Anne

  SvarSlet
 6. Den er super fin! Men har du ikke hængt den omvendt op? Altså - snoren sidder på ydersiden i stedet for bagved? Eller er det meningen?:)

  SvarSlet
 7. Annchen- Jeg kan faktisk ikke huske hvor det er fra. Det er nogen år siden jeg købte det. Det er sådan noget rivepapir, så jeg har limet to ark sammen da de kun er neon på den ene side!

  Dragonfly- Tak :) Cirklerne er syet sammen på symaskine så snoren går i gennem på begge sider :)

  SvarSlet
 8. Hehe, jeg er vild med tørre mandekommentarer (de falder også tit herhjemme)... Men din fine ranke er bare såååå fin!!

  SvarSlet
 9. Hvor er den fin!

  Må man spørge hvor og hvornår der er julemarked?

  Mine svigerforældre bor i Viborg, så jeg vil da lige hive svigermor med til marked ;)

  SvarSlet
 10. Jeg er fuldstændig vild med den..

  SvarSlet
 11. Nååårh - selvfølgelig. Havde en eller anden skør idé om, at det var limet. Men hallo, det ville jo aldrig have holdt!:)

  SvarSlet
 12. Vil også meget gerne vide, hvornår der er julemarked i Viborg. Det lyder som noget man helt sikkert skal tjekke ud ;)

  SvarSlet
 13. Jeg skal vidst i gang med pap og saks!

  SvarSlet
 14. Aii hvornår og hvor er der mon marked i Viborg?? Mvh. Louise

  SvarSlet
 15. Hej hvor er den fin :) Kan man bestille en, hvis man nu ikke skal til julemarked? (selvom jeg også godt kan høre min mands kommentar for mig:) MVH Kristina/kriiss@forum.dk

  SvarSlet
 16. Hej alle sammen, Undskyld dette sene svar. Det omtalte marked afholdes den 4. december i min barndomsby Stoholm (20 km fra Viborg, cirka). Jeg mener det er på Stoholm Skole, men jeg skal nok skrive når jeg ved lidt mere :)

  Kristina- Det kan du helt sikkert :) Du kan lige sende mig en mail (blaamejsen.blogspot.com) med farve og længdeønsker! Jeg har alle farverne på billedet her på lager, men jeg kan klare det meste, hvis du har andre ønsker :)

  SvarSlet
 17. Hvor er den bare fin din ranke! Ved ikke om du stadig vil og kan lave en på bestilling, men vil rigtig gerne købe en, hvis muligt!
  Mange hilsner
  Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise, Undskyld dette sene svar. Jeg har først lige opdaget din besked. Hvis det stadig har interesse vil jeg meget gerne lave en ranke til dig. Du kan sende mig en mail på blaamejsen@sol.dk

   Slet