tirsdag den 4. oktober 2011

Til angreb...

 ..Vi har i længere tid haft en magtkamp i køkkenet med en flok møg klamme bananfluer, der efterhånden mente de havde mere ret til at være der end os! Men det er nu engang vores køkken og os der betaler huslejen hver måned..!!! Så nu har vi anskaffet et hemmeligt våben!!!!


 ..Dionaea, har indtaget sin plads i køkkenvinduet og forhåbentlig kan hun formå at vende situationen.. Tænk engang at man hellere vil dele køkken med en kødædende plante end en flok bitte små fluer!?!?!!

..Vi købte osse en ny påskekaktus, eller lige for tiden hedder det så en Novemberkaktus!! Smuk er den i hvert fald. De havde en i butikken som allerede var sprunget ud, så nu glæder jeg mig ekstra meget til at se dens røde blomster i fuldt flor! Når vi ikke har nogen have er det sørme heldigt vi har så mange og store vindueskarme :)

8 kommentarer:

 1. Bananfluer er også bare skide irriterende hele tiden - så ville jeg nu også hellere kigge på en kødædende plante :D

  SvarSlet
 2. Ej hvor sjovt, jeg troede det hed en julekaktus :p

  SvarSlet
 3. Bliver spændende om den har nogen virkning på fluerne.

  Julie: Det skifter vidst alt efter hvornår de blomstre :)

  SvarSlet
 4. Hmm... Vi døjer godt nok også mega meget med bananfluer herhjemme, måske det kunne være en ide med en kødædende plante... Hvis katten kan lade den vre :)

  SvarSlet
 5. Banan fluer eller ej, det er super fine planter, men jeg krydser for at det også hjælper.

  SvarSlet
 6. Ved du hvad.. vi havde rigtigt problemer med de møgfluer for et par uger siden... Men så foreslog min mor støvsugeren.. SÅ nemt.. støvsug simpelthen de små bæster både når de sidder og når de flyver, gentag efter behov så er de altså hurtigt væk igen... :)

  SvarSlet
 7. Jeg siger bare... tjek din frugtskål... vi har haft dem flere gange, men når der ikke står frugt fremme (put det i køleskabet) så forsvinder de...

  Held og lykke

  SvarSlet
 8. Jeg forstår godt, at du hellere vil have en plante end de små fluer.
  Jeg har købt hele tre små Novemberkaktus. De står på disken i vor salgs og udstillingslokale.

  SvarSlet