lørdag den 1. oktober 2011

The Rock Gods of Denmark..!!!
...Sådan lød præsentationen inden Dúné indtog Tinghallens scene foran et jublende publikum, hvis sengetid for længst var overskredet... Og, ja jeg er, om nogen, nok tilbøjelig til at give dem ret! For mig er Dúné helt klart Danmarks Rock Guder..!!

..Men nu har jeg osse trofast fulgt dem lige siden de startede.. Dengang Let's jump now var hittét og Maltes kælder var stedét! Dengang alle syntes de var ALT for unge og dengang drømmen om et gennembrud stadig kun var en drøm..!!!

Drømmen blev til virkelig! Og selvom syv blev til seks og seks derefter blev til fem, så er der stadig ligeså meget energi og galskab på scenen, som der altid har været. Selv modregnet min forudindtagethed, og et tvivlsomt publikum, så formåede, de herrer, at levere et stykke sublimt håndværk.  

..Min faktiske viden om musik er ganske sparsom.. Jeg skal ikke gøre mig klog på hvad, der er godt og hvad der er skidt.. Hvad der er banebrydende, nytænkende og originalt! Jeg ved ikke hvornår man er god til at spille guitar eller hvornår man bare er okay.. 

Én ting ved jeg dog med sikkerhed.. Jeg ved hvornår noget er overbevisende.. Og det er Dúné, igen..!!!

3 kommentarer:

 1. Kære Mejse
  Også en af mine favoritter..:o)
  Sad faktisk og lyttede til en ældre koncert fra DR koncerthuset på nettet, hvor de spillede sammen med Mads Langer... Så godt...
  God lørdag / RikkeBo

  SvarSlet
 2. Heldige asen! Synes virkelig de giver de fedeste koncerter! :D

  SvarSlet
 3. Åh.. Mine kære barndoms-drenge!
  De er indbegrebet af progressiv talentfuld ungdom - god stil! :)

  SvarSlet