torsdag den 13. oktober 2011

The new me... ..Jeg har sagt farvel til mit laaange, triste, på alle måder forsømte hår.. 


 ..Og goddag til en fræk, kort, velplejet page..!! Jeg savner det lange hår, men når jeg ikke kan finde ud af at passe det, så er jeg for lille til at have det, som min mor ville have sagt.. Og jeg tror faktisk godt jeg kunne gå hen og blive ret glad for den der page, om ikke andet så for den da min røv til at se en anelse mindre ud :)

14 kommentarer:

 1. Ej hvor er det flot!!
  Mit hår råber virkelig også for en tur til frisøren! Så måske jeg også skulle få klippet mine forsømte lokker..

  SvarSlet
 2. Super flot er det...

  Og sorry, men din røv kommentar - jeg er flad af grin :)

  SvarSlet
 3. Skønt hår - du vender dig til det på ingen tid, det gjorde jeg, jeg har dog endnu ikke helt vendet mig til min farve :-)

  SvarSlet
 4. Uh jeg har netop gjort det samme...tror dog min er en anelse længere men hold da op hvor er jeg glad for det - og som du siger, når man ikke har tid til at pleje det lange så ser det altså lidt mere tjekket ud med en rigtig frisure ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare pænt til dig! Går med de samme tanker for tiden. Det her lange rasta/amme hår jeg har (tilbage) kunne godt trænge til at se "tykkere" ud. Nu får jeg endnu mere lyst! Kh

  SvarSlet
 6. Hold da fast et stort spring du har taget der, men det ser ud til at klæde dig super godt:) Glæder mig til at se det (og dig) rigtigt inden så længe:)

  SvarSlet
 7. Det ser rigtig fint ud, er sikker på du nok skal blive rigtig glad for det. Jeg har haft lift travlt for tiden og derfor ikke fået læst så mange indlæg, men nu ser lige du har et med den nye butik Lime i Viborg. lidt sjovt to sjæle en tanke, jeg er også vild med den.

  SvarSlet
 8. Megalækkert, dit er passer rigtig godt til den frisure!

  SvarSlet
 9. Ha ha ja måtte lige grine af din slut kommentar ;0) og håret er da total nice som de vil sige i tv hi hi syntes det er fedt at du har taget skridtet videre end bare snak ;0)

  SvarSlet
 10. ihh hvor fedt, Mejse. Glæder mig til at se det rigtigt :)

  KH

  SvarSlet
 11. Jeg synes også det er sejt, og flot!!

  SvarSlet