søndag den 4. september 2011

Godnat snack...

..Da jeg for et par siden boede en tid i Canada, fik jeg mig en last som endnu lever i bedste velgående..! Det er bestemt ikke hverdags kost, men i ny og næ SKAL jeg have mig en sandwich med peanutbutter and jam :)

7 kommentarer:

 1. Mmm, det er også godt;-)
  Jeg laver nogle gange en lidt vovet version af peanutbutter og nutella!

  SvarSlet
 2. Der er skam mange sunde ting i peanutbutter :)

  SvarSlet
 3. Ummmmm :-) Det lyder godt.
  Jeg boede der også i en kort periode, og lærte at lave Rice Krispies Squares :-))) Også herlig last

  SvarSlet
 4. Jeg eeelsker også peanutbutter :D Når jeg prøver at være lidt sund spiser jeg et æble med peanutbutter - det smager faktisk overraskende godt!

  SvarSlet
 5. Jeg boede der også i en periode i min pure ungdom. Husker også peanutbuttersandwiches på lyst toastbrød. Puh jeg tog mange kilo på;-(
  Godt det kun er i ny og næ:-)

  SvarSlet
 6. mmmhhhh peanutbutter and jam. Jeg har også boet i Canada. Så kender du måske også reese's pieces, en form for peanutbutter m&m's, mums!

  SvarSlet
 7. Mit dengang 3 årige barnebarn kunne ringe til mig og sige, " Hi Mormor, I have a jelly emergency!", og så måtte jeg love straks at hente hindbær i fryseren og lave hindbærgelé; det kan man ikke købe i USA, og det er det bedste, han ved i sine peanutbutter sandwiches; kun hans allerbedste ven får lov til at smage. Han har endda lokket mig til at lave jordbærgelé. Heldigvis er jeg nem at lokke!

  SvarSlet