torsdag den 8. september 2011

Abemad..

 ..En sand klassiker fra min barndom.. Hold op, hvor har vi tit smovset sådan en omgang! Det smager rigtig godt og så er det tilmed både hurtigt og nemt at lave.. :)

..Frisk frugt skæres i tern og kommes i en skål..

 ..Over frugten drysses en lille smule vaniljesukker af den gode hjemmelavede slags..

..Yoghurt natural, så meget som man nu liges synes..

..(..!?..)..

 ...Serveres straks :) Sukkeret kan helt udelades! Og der kan varieres i det uendelige, i en god luksus udgave kan tilføjes hakket chokolade.. Der er garanteret mange af jer, der har jeres helt egen perfekte opskrift liggende i gemmerne :)

6 kommentarer:

  1. Mmm... Det ser lækkert ud!
    Hos os hedder det frugtsalat, for i Pierres barndom var abemad en rugbrød med tomat og agurk..?!

    KH Tine

    SvarSlet
  2. Det ser godt ud:) Men den yoghurt er da vist lidt for gammel, hva;)

    SvarSlet
  3. mam mam det svager også godt med vaniljeyoghurt fra cheesy"" hvis nu man ikke er så sej at have hjemmelavet vaniljesukker stående...

    SvarSlet
  4. Det er virkelig også et skønt minde fra min barndom. Og vi laver den præcis på samme måde:)

    SvarSlet
  5. Mmmhhh, det er nemlig lækkert, det får Vera med i sin madpakke hver dag, dog uden sukker, hun eeeelsker det :-)

    SvarSlet
  6. Uhm, det kunne jeg godt spise lige nu!

    SvarSlet