torsdag den 11. august 2011

I en nøddeskal...


 ..Nu har vi i hvert fald købt nogle vi kan putte på hovedet.. :) ..Jeg valgte min i farven fire engine red, synes selv den er über cool..!


..Faktisk så har jeg aldrig ejet en cykelhjelm før, men nu er vi jo blevet far og mor og vil gerne være nogle gode rollemodeller! Cykelhjelmene har vi købt på Cykelhjelm.com, det var det billigste sted vi kunne finde, de har fri fragt i Danmark og sørme om vi ikke osse fik familierabat :) Og hjelmene, ja de lå i postkassen blot et døgn efter! Virkelig god service :)

5 kommentarer:

 1. Vi har de samme hjelme og de er så fede! Min er med blomster, selvfølgelig ;o) Føler mig også ret mor-agtig og voksen når jeg kører rundt med min. Husk for guds skyld bare at tage den af når nu ikke cykler. Har en lille aversion imod folk der handler med cykelhjelme på ;o)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 2. Jeg cykler ingen steder uden hjelm. Og jeg får et hysterisk anfald, hvis ungerne gør det.
  Jeg har stadig min far pga. en hjelm...

  SvarSlet
 3. Åh jeg får så dårlig samvittighed... Jeg synes bare de er dyre. Og nej intet er for dyrt, når det handler om ens hjerne. I know...

  SvarSlet
 4. Ulla-
  Det er SÅ meget en aftale :)

  Mette-
  Jeg er virkelig osse blevet opmærksom på hvor vigtigt det faktisk er! Jeg boede på landet som barn i en lille by og der var der ikke særlig meget trafik, men efter vi er flyttet til byen og er begyndt at cykle igen har jeg virkelig fået mig nogle slemme forskrækkelser!

  Anne-
  De er dyre! Det var osse en stor beslutning at tage at der skulle bruges SÅ mange penge på noget der ser SÅ åndssvagt ud.. Men nu hvor pengene er brugt føles det faktisk rigtig godt og fornuftigt :) Og så synes Arthur det er totalt sjovt at få sådan en nød på hovedet :)

  SvarSlet
 5. Desværre er Nutcase nok ikke et godt valg: http://www.copenhagenize.com/2011/07/nutcase-is-putting-cyclists-safety-at.html

  Se http://cykelhjelm.org for mere videnskab om cykelhjelme.

  SvarSlet