lørdag den 6. august 2011

Day 6: Childhood memory...

..Jeg havde verdens bedste bedstefar, og jeg må osse have været et ret eksemplarisk barnebarn, hvis man skal dømme efter mængden af chokolade-mariehøns, der blev sendt op til vor herre via mig :) Der er mange ting, jeg har glemt om min bedstefar. Men mariehønsene, dem husker jeg. Det var noget helt særligt vi havde sammen! Dengang købte vi dem hos Bager Nørgaard, men det er længe siden, og nu er det kun ganske sjældent, jeg falder over dem. Så jeg har gemt en enkelt i kassen med gode minder!
 ..Jeg var ikke særlig gammel, da jeg mistede min bedstefar, og det var en meget, meget svær tid efter hans død. Både fordi jeg ikke forstod så meget, men osse fordi jeg var så uendelig glad for ham! Min bedstefar var meget syg, men at det var en lettelse, han fik fred, det var jeg nok lidt for lille til at acceptere.. Vi er ikke religiøse i min familie, og jeg har aldrig bedt til gud, men jeg har tit bedt til bedstefar. Om drømme, ønsker, sorger og godt vejr :)

5 kommentarer:

 1. Argh !!!! Der fik du mig sgu til at tude!! Sikke dog et fint minde. Og jeg elsker at du har gemt den lille mariehøne. TAK fordi du delte dit minde om din bedstefar med alle os :o)
  Kh Charlotte.

  SvarSlet
 2. Mariehøns er også skønne :) Sikke et dejligt minde :)

  SvarSlet
 3. - et fint barndomsminde :)

  SvarSlet
 4. Skønt med gode barndomsminder! Og de mariehøns bringer også gode minder hos mig :-)

  SvarSlet
 5. Sikke et dejligt indlæg Mejse. hjertevarmt!

  SvarSlet