mandag den 4. juli 2011

Bog...


 ..Arthur er så småt begyndt at sige helt rigtige små ord..! Bog var et af de første.. Han er helt vild med at læse bøger!  I dag tog vi ham med en tur på biblioteket og det var et stort hit :) 
..Jeg virkelig imponeret over det enormt store udvalg de har af bøger til de helt små.. Det blev Ursula Seebergs, Dyr i Zoo, med nogle helt fantastiske illustrationer, der kom med hjem i dag!

5 kommentarer:

 1. Glædelig mandag fra en overlærer, som synes godt om dit indlæg.

  SvarSlet
 2. ja det er en hel fantastisk legeplads på biblioteket (og så skader det ikke at bibliotekaren på VIborg bib simpelthen er så rar og hjælpsom).
  Hyggeligt med de første ord.

  SvarSlet
 3. Du går en skøn skøn tid i møde, det er så dejlig når de begynder at sætte ord på og der kommer nogle virkelige sjove engang imellem.

  SvarSlet
 4. Du er fantastisk til at tage billeder.

  SvarSlet
 5. Kisser Laptern-
  Tak! Nu håber vi bare interessen fortsætter :)

  Christina-
  Det er sjovt du nævner det.. Jeg lagde nemlig mærke til at bibliotekaren var den selvsamme som var på biblioteket i min barndomsby, da jeg var lille og hun er nemlig bare rigtig, rigtig sød :)

  Ævlebævle-
  Ja, det er herligt! Vi har allerede haft et par rigtig gode grin.. Som da han den anden morgen pludselig sagde Børge og pegede ud i køkkenet.. Og ganske rigtigt der lå en lille figur han plejer at lege med som vi kalder Børge! Det var simpelthen så morsomt :)

  By Marianne-
  Tusind tak, Marianne - det er jeg virkelig glad for du synes :)

  SvarSlet