onsdag den 22. juni 2011

Hospitalshaven...


 ..Endnu engang pakkede vi madkurven og gik et par hundrede meter for at nyde aftensmaden i det blå.. Denne gang gik turen til Viborgs Hospitalshave.. Et helt vidunderligt sted med masser af blomster, små stier, vandløb, søer med åkander og masser af guldfisk og masser af dejligt grønt græs!

8 kommentarer:

 1. Det ser altså også ret skønt ud :) God aften til jer.

  SvarSlet
 2. Ej, hvor hyggeligt :)
  - Og feeed taske, der i baggrunden på det første billede!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud! Er lige kommet hjem fra workshop på fabrikken, så skriver lige her istedet ang. imorgen. Du kan ikke komme før? Lukker fabrikken kl. 15.00 og skal hente Otto, handle ind og ordne aftensmad, inden Bo skal til afslutningsfest på skolen. Lad os snakkes ved imorgen formiddag. Godnat :)

  SvarSlet
 4. Hej Mejse!

  Uden at kende dig overhovedet bliver jeg så glad af at følge med her. I virker som om I bare er rigtig gode til at gøre nogle ting i jeres familie. Eksempelvis at pakke madkurven og tage ud i det blå!

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 5. Nu sidder jeg med røde ører, for hvor i alverden ligger den oase dog?? Jeg må vist på tur :)

  SvarSlet
 6. Det ser så hyggeligt ud- måske jeg også snart skulle invitere familien på aftensmad i det blå:)

  SvarSlet
 7. Maria-
  Tak skal du have :)

  Sara-
  Ja, ikke..? Det var osse lidt af et kup hvis jeg selv skal sige det :)

  Differentia-
  Tusind tak, Mette - dejligt du nyder at læse med :) Vi gør I hvert fald hvad vi kan for at komme lidt afsted.. Nu har vi heller ikke hverken altan eller have til vores lejlighed, så det motiverer osse lidt til at få madkurven pakket :)

  Mette B-
  Jamen, Mette altså..!!! :) Du må straks af sted, den ligger lige omme bag sygehuset.. Der er en sti op til den mellem sygeplejeskolen og busterminalen! Der er super fint lige nu med alle blomsterne :)

  Fru hygge-
  Det er da lige det du skal! Det er bare så hyggeligt :)

  SvarSlet
 8. Hvor er det da en god ide at udnytte den smukke have de har ved sygehuset.
  Vi har gået der meget både ved indlæggelser, men også bare når vi havde lyst til lidt smukke indtryk uden for mange mennesker.

  SvarSlet