onsdag den 15. juni 2011

392...!!!

 ..Hi hi, I får lige et print screen af mit betjeningspanel.. Tænk engang 392 faste læser og 392 indlæg :) WOW...! Godt jeg har en SUPER give away i ærmet :)

8 kommentarer:

 1. Ha! Jeg blev helt forvirret! Troede et øjeblik at dit betjeningspanel var blevet åbnet for andre på mystisk vis! He he men til mit forsvar så er det tidligt om morgenen og jeg har endnu ikke fået min kaffe!
  Tillykke med de mange læsere!

  SvarSlet
 2. Det er fordi du har en super fed blog, jeg er en af de nye læser. og din blog er en af mine absolut favoritter. Jeg bliver så inspireret af din kreativitet, både med det du laver, men også alt andet du skriver om. Thumbs up her fra

  SvarSlet
 3. ja det er da fordi du har en rigtig spændende blog :D Jeg kigger også ofte forbi! Tillykke med de mange læsere, og ih det lyder spændende med en give away!

  SvarSlet
 4. Hej! Nu har du 393 faste læsere :-)
  Tak for en fin og vedkommende blog - jeg er vild med det du kan.

  Ha´ en dejlig dag,

  Little miss T

  SvarSlet
 5. TIllykke med de mange læsere :)
  Men altså, det er jo også altid så hyggeligt at læse med inde hos dig...

  Glæder mig til at se hvad du har i ærmet "til os" :)

  KH Vibeke

  SvarSlet
 6. Fantastisk. Både at have 392 faste læsere og at have skrevet 392 indlæg - og så ramme det lige på samme tid - SEJT!

  SvarSlet
 7. Seeeejt - godt gået! - Ny læser men allerede hooked på din blog :-)

  SvarSlet
 8. Stemmer med i kor - syntes også det er en super fin blog du har! Respekt for det, det kræver noget at fange folks opmærksomhed i en tid hvor alle har travlt med deres eget. Indtil videre har jeg fanget 7 menneskers opmærksomhed og følgeskab - men håber på, efter endt eksamen, at kunne fange flere og bidrage med alle de ting jeg går og pusler med :-)

  SvarSlet