lørdag den 28. maj 2011

Pandekagekagen...

Kender I Sven Nordqvists finurlige fortællinger om det umage par,  den gamle opfinder-særling Pedersen og hans talende kat Findus?! Hvis du ikke gør, så bør du helt sikkert gøre noget ved det! Det er intet mindre end noget af det mest eminente børnelitteratur, nogensinde! 

 ..Hvis du kender Pedersen og Findus, så kender du måske osse til Pandekagekagen! Den har altid været min ynglings i serien af bøger om de to skæve karakterer og deres bedrifter.. Og op igennem min barndom er der jævnligt blevet serveret pandekagekager ved helt særlige lejligheder.. Og i torsdags lavede jeg min helt egen version i anledning af Arthurs første fødselsdag... :) Jeg skal nok poste både billeder og en opskrift i morgen!


7 kommentarer:

 1. Åhh elsker Pedersen og Findus og lige netop pandekagekagen havde min mormor da jeg var barn. For ikke så længe siden var der pedersen og findus i fjernsyn for dig

  SvarSlet
 2. kender du mormor og svend? Hvis ikke er de fantastiske børnebøger! Jeg elsker dem!

  SvarSlet
 3. Jeg elsker Pedersen & Findus....det er så dejlige fortællinger! Og nu sidder jeg her...kl. 23.39 og får hamrende lyst til pandekager:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Hej

  Pedersen og Findus er bare herlige.
  Morten skildpadder bøger er også en af mine favoritter.

  SvarSlet
 5. Elsker Pedersen og Findus :D
  Og specialt alle de små væsener der fiser rundt i illustrationerne ;D det kribler og krabler bare over det hele med sjove...ting.. havde SÅ meget lyst til at bo hos de to :D

  SvarSlet
 6. Det er de dejligste bøger...læser dem skam også for mig selv :-)

  SvarSlet
 7. æææælsker pedersen og findus.. havde engang i min pureste ungdom en kæreste, hvis kat hed findus.. Blev ved ham et par dage ekstra kun pga den kat.. I dag er jeg lidt mere til Morten skildpadde.. (sjovt nok hedder den nuværende og meget permanente kæreste, Morten..)

  SvarSlet