torsdag den 5. maj 2011

En sidste lille teaser...
 ..Jeg er meget tæt på at være så klar som jeg kan blive og I skal da ikke snydes for et sidste lille smugkig... :) Jeg glæder mig til at møde alle jer der måtte kigge forbi forårsmarkedet de næste par dage :)

10 kommentarer:

 1. De er simpelthen bare så søde, de egern!

  SvarSlet
 2. Håber I får nogle dejlige dage, surt for mig at jeg ikke kan komme. De er virkelig fine alle de bløde dyr. Kender en dreng som ville elske sådan en sej dino :)

  SvarSlet
 3. Åh hvor er det bare super lækkert og mega fint, det egern med hvide prikker!

  SvarSlet
 4. IH HVOR HAR DU MANGE FINE TING PAKKET KLAR TIL MARKED..Glæder mig bare SÅ meget til at komme en tur på markedet lørdag..skal helt sikkert finde frem til de fine egern..skal have en barselsgave der skal sendes en tur til det grøndlandske..måske det var en ide :O)
  Super skøn blog du har dig..nyder at stikke forbi den i ny og næ :O)
  god tur og god fornøjelse på markedet.
  Rikke

  SvarSlet
 5. Det er simpelthen de sødeste egern med butterfly :o)

  SvarSlet
 6. skønne dyr du har lavet!... Gid jeg havde mulighed for at komme til Odense i weekenden - forstiller mig,at det bliver et super fedt marked!!
  Kh. mette

  SvarSlet
 7. De egern er så flotte!

  SvarSlet
 8. Din dyrepark er top fin :o) Held og lykke med salget

  SvarSlet
 9. Nøj, hvor er de søde! Bare ærgeligt, at jeg er 15 år, bor på Sjælland, skal til eksamen i næste uge og derfor ikke bare liige kan tage til Fyn i en weekend..

  SvarSlet
 10. Hvor var dett hyggeligt at se dig Mejse, også selvom det bare var så kort tid! Tusind tak for de fine kort - det var alt for meget. Ville gerne have været forbi igen, men tiden løb desværre fra mig. Regner med at komme til blogpicnic, så der håber jeg vi ses igen? :)

  SvarSlet