mandag den 21. marts 2011

Hjem er der hvor hjertet bor.. ..Så vi må jo nok indrømme at vi stadig "bor" lidt i Århus.. Men vores nye lejlighed i Viborg er SÅ skøn og stor og byen er så smuk og hyggelig.. I dag har solen tilmed skinnet og gjort alting lidt nemmere.. 

..Og med friske ranunkler i vaser, Boligliv på natbordet og Blogland på computeren så skal det nok gå alt sammen.. Jeg håber og tror at vi har taget den rigtige beslutning.. :)

16 kommentarer:

 1. Hjem er nemlig lige præcis der hvor man er sammen med dem man elsker allermest!

  Knus til dig søde Mejse!

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig har I det! Også selvom jeg personligt ikke stemte for ;) Glæder mig SÅ meget til at se jeres nye crib. Kram

  SvarSlet
 3. En fysisk flytning er mægtig mental...den er nr. 3 på 'listen', ikke sandt? Eller noget i den stil ihvertfald...= trækker tænder ud...OG gir energi, i en anden form end vanligt.
  Good luck - du er den smukke stjerne, jeg er ved at lave til dig ! KH Anne

  SvarSlet
 4. Dejligt du tror på det er det rigtige :-)

  SvarSlet
 5. Til lykke med jeres fine nye hjem.

  SvarSlet
 6. Velkommen til Viborg. At du savner Århus er jo et tegn på, at det har været dejligt at bo der. Jeg håber du bliver glad for Viborgs mange muligheder :)
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 7. Jeg er sikker på, det er det rigtige for Jer Mejse! Håber I falder rigtig godt til!

  SvarSlet
 8. Tillykke med jeres nye hjem, håber I bliver glade for det :)

  SvarSlet
 9. Det skal nok blive super godt. Sjovt nok har jeg aldrig været i Ålborg men min bedste veninde fra Kbh mener det er den fedeste by i DK og flyttede kun da kærsten fik drømme jobbet i hovedstaden....

  SvarSlet
 10. Dejlige billeder Mejse - i bliver glade for jeres beslutning når i først er faldet til.. Jeg ville ønske vi kunne flytte tættere på vores bedsteforældre, men det er desværre umuligt lige pt. med Fredes job.. Men TÆNK på hvor skønt det blir at Arthur får så meget hygge med bedsteforældrene...!??

  I har helt sikkert valgt rigtigt - det har krævet mod.. Og hey... Skulle i fortryde, ER det jo ikke værre end i altid bare kan flytte tilbage!! (det er sikkert en rar tanke)

  KLEM Louise

  SvarSlet
 11. Hej Lille Fugl....
  Som Louise skriver er dat en tryg tanke at man bare kan flytte tilbage...
  Vi flyttede fra Mønsgade (8000) til HC Ørstedsgade (6700) for et år siden. Inden Mønsgade boede vi i Gulsmedgade, og jeg er sikker på at et stort stykke af min sjæl stadig hænger fast mellembrostenene, i netop disse gader! For suk jeg savner Aarhus... Især når jeg sådan liiige kommer til at tænke på det... Men Esbjerg er nu heller ikke så dum. Jeg har fundet ud af at det afhænger meget af HVEM man er med og ikke så meget HVOR man er... Så snart man får nogle bekendskaber, som kan udvikle sig til venskaber, så er det faktisk ok! Og så er der også lige det der med rådighedsbeløbene... De er altså større i Viborg og Esbjerg end med en husleje og institutionsplads i Aarhus midtby! Så nyd tanken om at I har råd til en lille getaway, og lidt ferie... For det er jo også dejligt!
  Og sidst men ikke mindst, så ER det en skøn tanke at DET ER muligt at vende hjem... Så behøver man jo ikke nødvendigvis at gøre det!

  SvarSlet
 12. Mejse, det ser bare så skønt ud og den lejlighed er da et fund! Held og lykke med det hele og jeg glæder mig til, at se hvad du finder på i den nye hytte ;-)

  SvarSlet
 13. Åh ja og hvor ser det hyggeligt ud - hvornår kan jeg flytte ind? :D

  SvarSlet
 14. Hejsa...

  Kan se at du lige som jeg også samler på de små kufferter ;)

  Iøvrigt skøn blog du har, melder mig som NY fast læser ;)

  SvarSlet
 15. Det skal I nok blive glade for. Viborg er en skøn og hyggelig by fuld af nostalgi :)

  SvarSlet
 16. Hermed også en velkomst til Viborg. Masser af charme og slet ikke så snobbede mennesker, som den har ry for :)
  Jeg melder mig hermed også som ny fast læser af din fine blog.

  SvarSlet