torsdag den 30. december 2010

Store billeder - Sådan gør du..

..Jeg er blevet ret glad for de store billeder her på bloggen, så de får lov at blive.. :) Der er flere der har spurgt hvordan man gør så her kommer langt om længe en lille how to..! Der er alle mulige smarte måder hvis man forstår sig på html-koder og sådan - det gør jeg ikke! Overhovedet! I stedet kan du tilføje bloggers nye editor, det er det jeg har gjort! 

..I dit betjeningspanel går du ind under Indstillinger/Settings, her scroller du ned på siden til Globale indstillinger/Global settings, hvor du vælger Opdateret Editor/Updated Editor.. 


..Når du efterfølgende uploader billeder på din blog klikker du bare på billedet når det er sat ind i indlægget og ændrer størrelsen til stor eller ekstra stor alt efter hvor store du vil have billederne. Jeg bruger størrelsen ekstra stor! 

..Hvis du vil bruge de helt store billeder kan det være du skal have justeret bredden på din blog en smule for at få plads til dem.. Hvis du går ind under design i dit betjeningspanel og derefter ind under bloggerdesigner kan du justere bredden.. Bredderne på billedet ovenover er dem jeg bruger her på bloggen og de fungerer fint med de ekstra store billeder..! 


..Jeg håber det er til nogen hjælp, hvis der er noget der ikke giver mening så spørg endelig :)

12 kommentarer:

 1. Uha, lige sådan en sej guide, jeg har manglet. Jeg må snarest kaste mig ud i det, og hvis det ikke lykkes, må jeg så skrive dig en lille mail?

  SvarSlet
 2. SMART!!! Virker det også i live writer?!
  Tak for guiden :)

  SvarSlet
 3. Af hele mit hjerte TAK fordi du deler din viden med sådan nogle som mig, der aldrig ville have fundet ud af det selv.
  Jeg mener at have gjort hvad din anvisning sagde og har lavet et indlæg på min blog - men resultatet er nu UDEN billeder overhovedet - hvad mon jeg har gjort forkert??
  Godt nytår
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 4. Linda-
  Ja, det kan du tro du må :)

  Lise-
  Der må jeg nok være dig svar skyldig, men det er da værd at prøve!

  Charlotte-
  Det var så lidt! Måske det kan have noget at gøre med bredden på din blog? Jeg kan se du har en kolonne i begge sider, så jeg tror måske det er fordi der ikke er plads til de 'ekstra' store billeder? Måske er du nødt til at nøjes med en enkelt kolonne, hvis du vil have store billeder - det kan du jo i hvert fald! Ellers må du gerne sende mig en mail, så vil jeg gerne se om jeg kan få det til at virke :)

  SvarSlet
 5. Jeg takker også for info og god vejledning... Har prøvet i et indlæg idag (og selvfølgelig linket hertil:-))- og jeg er SÅ tilfreds med resultatet!

  SvarSlet
 6. 1000 tak, det med bredden med bloggen har drillet mig meget!

  SvarSlet
 7. Tusind tak herfra!!! Jeg er jo komplet pc Idiot og det er jeg intet at gøre, har hørt så meget snak om det her men nu kan jeg da få det afprøvet ;-) Så må vi se.
  Giv lillemanden et knus !

  Ønsker dig et dejligt nytår

  KH

  SvarSlet
 8. TAK, for en super guide! Vidste ikke at jeg også skulle justere bredden :)

  SvarSlet
 9. He He Majse jeg har prøvet at flytte indlægene over i den anden side, men kan ikke finde ud af at flytte den sidste skabelon.
  Og så må jeg indrømme at det kun glider let i de 2 første firkanter. Når jeg ser den 3. kan jeg ikke finde den på min blog
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 10. Hvis du har lyst, Charlotte må du gerne sende mig en mail med dine login-oplysninger så vil jeg gerne kigge på det i morgen aften :)

  SvarSlet
 11. Ihh nu har jeg også forsøgt mig med din guide, men når jeg prøver at oploade et billede siger den bare at jeg ikke har licens til det. Har du prøvet det?

  SvarSlet
 12. Jeg har faktisk brug for mindre billeder er mindre, for mine dækker højre menuen på både PC og iOad, virker kun optimalt på mobiltelefon.
  Se madvinliv.blogspot.dk

  SvarSlet