mandag den 25. oktober 2010

Besøg af Onkel Wolle..

..Ja så priviligerede var vi den anden dag! Bedstefar, Onkel Wolle, Onkel Magnus og Moster Iv kom hele vejen til Aarhus for at spise boller og kage, drikke varm chokolade, lave kastanjedyr, se zombiefilm og tegne tegninger - IH, det var hyggeligt..

..Onkel Wolle begik dette mesterværk.. Tre nullermænd, hvoraf de to er in looove , men åh ak og ve - den farlige støvsuger kommer og suger pigenullermanden (læg mærke til hendes øjenvipper :) ..) væk.. Og den dumme grønne nullermand griner bare!!! Jeg synes den er SÅ fantastisk! Vi fik osse lavet nogle fine kastanjedyr, men de skal lige fotograferes!

..Bedstefar havde taget boremaskinen med, så nu har vi fået lidt kunst op på væggen over vores seng!

7 kommentarer:

 1. fantastisk tegning! :D

  - og fine billeder

  SvarSlet
 2. Hej Mejse
  Jeg er også ret vild med tegningen:) Den må i ramme...
  Tusind tak for dine søde kommentar på min blog - og jeg siger da JAAAA tak til dit forklæde. Hvor er du sød:) Jeg vil altså godt betale for besværet.

  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Det er så absolut den flotteste tegning, jeg længe har set !!
  Han er bare så dygtig ...

  SvarSlet
 4. Hej

  Vil frygtelig gerne vide, hvor du har fundet de fine plakater. Faldt selv over dem på nettet for noget tid siden, men nu kan jeg ikke huske hvor......typisk!!!!!!!
  Kan du mon hjælpe mig?
  På forhånd tak :-)
  Mvh Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette,

  Jeg har købt plakaterne i Børnenes Magasin i Latinerkvarteret i Århus! Det er en svensk kunstner ved navn Camilla Lundsten der har lavet dem - det startede vist som en bogserie, men nu kan man købe rigtig mange fine ting under navnet Littlephant :)

  SvarSlet
 6. Hej Mejse

  TUSIND TAK!!!!! Må fluks ned i Børnenes Magasin :)

  Mvh Mette

  SvarSlet