torsdag den 26. marts 2015

Vi bygger lige en byhave....De sidste par måneder har været ret intense og jeg glæder mig rigtig meget til påskeferie lige nu! Blandt mange andre ting, har jeg de sidste par måneder arbejdet på et nyt projekt. Vi er ved at starte en byhave op i Viborg og på lørdag holder vi endelig opstartsmøde. Egentlig er det lidt forkert at skrive endelig, for det er simpelthen gået så hurtigt det hele og vi har fået så stor opbakning alle steder hvor projektet er blevet præsenteret. Så det er mere endelig fordi vi bare glæder os så sindssygt meget til at få projektet konkretiseret, så vi for alvor kan komme i arbejdstøjet! Alle er velkomne til opstartsmødet og man kan følge projektet på vores FB-side facebook.com/viborgbyhave :)

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Det er så sejt et initiativ, og Viborg bliver kun endnu skønnere med jeres projekt. Byen er heldig at have en som dig :)

  SvarSlet
 3. Det er så skønt et projekt, Mejse. Der var i øvrigt en af mine venner på FB, der lagde det her link ud den anden dag, og jeg kom til at tænke på jer :-)

  http://www.urbia.me/award-description/

  SvarSlet