tirsdag den 7. oktober 2014

Den er go'...

..Vi har prøvesmagt de nye Haribo-pastiller og de er ganske fornuftige :) Jeg tror min favorit er salt pastillerne, men jeg synes faktisk de er ret gode alle fire slags. Den søde salmiak pastil smager af Tophat, men er lidt for blød i konsistensen efter min mening. Pastillerne er sukkerfrie, og egentlig er jeg mere til sukker end til sødestoffer, men jeg kan godt se at det måske sælger bedre at være sukkerfri. Jeg har indimellem problemer med panikangst. Særligt hvis jeg har haft en travl dag, er overstimuleret eller træt og jeg foreksempel skal hente børn eller ud at handle i ulvetimen eller skal noget andet hvor situation hurtig bliver uforudsigelig. I de situationer hjælper det faktisk rigtig meget at have pastiller eller tyggegummi med i tasken. Det hjælper mig med at fokusere og bevare roen indtil jeg igen er i en rolig situation. Og det samme gælder faktisk osse i situationer hvor jeg bliver rastløs, der kan det være rart at tage en pastil i stedet for at bide negle, som jeg ellers hurtigt kommer til! Måske der er nogen af jer der kan genkende de situationer, så er rådet i hvert fald givet videre :) 

1 kommentar:

  1. Ved ikke så meget om begrebet "panikangst", men jeg har til tider nemt vil at blive ramt af ubehagelige angstfornemmelser. og som du beskriver er det ofte ved uforudsigelige situationer og når jeg følelsesmæssigt er i ubalance.

    Dit råd skal helt sikkert prøves. Det plejer nemlig at hjælpe at fokusere på noget fuldkomment ligegyldigt. måske en pastil :)

    SvarSlet