onsdag den 11. juni 2014

TRANGBÆK..


..Viborg har fået en ny perle! Trangbæk er åbnet i Store Sct Mikkelsgade og det er virkelig et besøg værd. Trangbæk er en kombination af showroom, butik og café og har til huse i den fineste lejlighed, der er indrettet som et rigtigt hjem. Alt i butikken er til salg, både møbler og accessories og derudover kan man købe et væld af lækre delikatesser. Jeg var forbi for første gang i dag, men det bliver bestemt ikke den sidste! Jeg bliver simpelthen så glad når sådan et fint koncept spirer op her, i lille Viborg og jeg håber rigtig meget, at rigtig mange af jer vil lægge vejen forbi og støtte Betina og hendes fantastiske forretning. Herfra skal i hvert fald lyde de varmeste anbefalinger :)
Der er ikke nogen hjemmeside endnu, men man kan følge med og like på Facebook lige her

7 kommentarer:

 1. Tak for tippet - jeg havde læst om det i ugeavisen, men egentlig glemt det igen (jeg synes nu også, artiklen i avisen var lidt mangelfuld i forhold til oplysninger omkring stedet!).. Men det ser så hyggeligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den lokalavis er sgu generelt lidt mangelfuld! Det er virkelig bare et fint sted, det er SÅ fedt at få sådan et sted til byen :)

   Slet
 2. Fedt tip, tak. Der vil jeg forbi næste gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg du skal, det er helt vildt hyggeligt! Og du siger endelig bare til hvis du skal have selskab til en kop kaffe :)

   Slet
 3. Skøøøøønne billeder, hvor ser det dog fint ud :)

  SvarSlet
 4. Skønt sted! Jeg glæder mig så meget til at besøge det!!

  SvarSlet