mandag den 31. marts 2014

Tiden flyver..


..Sådan en blog skriver åbenbart ikke sig selv og det er i grunden lidt en skam, for der er i sandhed nok at skrive om. Mit 2014 har indtil videre været et meget, meget overvældende år og de første tre måneder er fløjet af sted i en sådan fart at jeg faktisk bliver helt rundtosset af at tænke på det! Det gør jeg alligevel, altså tænker på det, og jeg kommer nok osse til at fortælle meget mere om flere af tingene her på bloggen i den nærmeste fremtid. Og så alligevel ikke, lige nu arbejder jeg nemlig lidt på en ny blog. Altså navnet og indholdet forbliver noget nær det samme, men adressen bliver nok en ny og formen ændrer sig nok osse lidt. Jeg savner nemlig at skrive! Så I kan altså godt begynde at glæde jer til en masse laaange, teksttunge indlæg fremover. På den nye blog bliver der osse lavet plads til Sortmejsen! 
..Men jeg bliver dog her lige lidt endnu, indtil alt det nye er faldet på plads og er indflytningsklart, men nu ved I i hvert fald at der er lidt forandring under opsejling, så håber jeg bare I er friske på at tage med når det går løs :) 

5 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage - det indlæg kunne være skrevet af mig! Jeg er også retur på bloggen, men længes efter en ny form.

  Spændende at se hvad du finder på :)

  SvarSlet
 2. Spændende med ny blog! Jeg glæder mig til at Sortmejsen får mere plads, og til at læse med!

  SvarSlet
 3. Uhh. Det glæder jeg mig til Mejse. Venter spændt ;)

  SvarSlet
 4. Glæder mig til teksttunge ting & sager. Og så har Sortmejsen en særlig plads i mit sind, så jeg er virkelig glad over at den vender tilbage.
  Har savnet.

  Et smukt forår til dig, Mejse.

  Kærlig hilsen fra Anne ( + Morten & Arthur)

  SvarSlet
 5. Det bliver spændende, søde Mejse <3

  SvarSlet