mandag den 28. oktober 2013

Awbloggerevent i Aarhus.....Jeg var fornylig til det fineste, fine bloggerarrangement i Aarhus sammen med en masse søde og dygtige bloggende mødre. Lou, Stinne og Marina havde simpelthen sørget for det hele.. Først var der besøg af Charlotte og Julie fra WHEAT, som præsenterede deres nyeste kollektion for os. Det er virkelig luksus at få lov at se og mærke på tingene samtidig med at man får fortalt lidt om alle tankerne bag både design og materialer. Efterfølgende var der kage og kaffe, snak og hygge! Og som altid, med sådanne dage, så gik den bare alt, alt for hurtigt..! Jeg fik desværre slet ingen billeder taget, fordi jeg havde Oswald med på armen.. Han er altså bare ikke sådan en der lige lægger sig til at sove når der er fyldt med søde piger omkring ham!!! Men du kan se en masse billeder fra dagen hos bl.a. her, her og her.. Det var sådan en dejlig dag og hvor er det bare fantastisk når alt det hersens blogskriveri og computernørderi engang i mellem når ud på den anden side af skærmen!

Lou, Stinne og Marina havde oven i købet samlet den fineste goodie-bag til os med sponsorgaver fra
 Sebra, molo, MarMar Copenhagendinsport.dk, A.C. Perchs Thehandel, Mammashop, Änglamark, CoverKids, sumopix, LEGO Duplo, name it, 1+1 textil, Badeanstalten, ABCleg og bObles (Du kan se et billede af Oswald med de fine sanseringe fra bObles her hos Lou).. Jeg håber jeg har fået det hele med på billedet, mange af tingene bliver allerede brugt flittigt :) Vi blev osse forkælet af de søde piger fra WHEAT der havde taget gaver med til os alle.

Tusind tak til WHEAT for det fine oplæg, til alle sponsorerne, til alle I søde piger der var med og i særdeleshed til Lou, Stinne og Marina for det dejlige initiativ :)

1 kommentar:

  1. Hehe, sådan kan det gå, når man er af sted med en lille charmebøf :) Det var i hvert fald super skønt, at du kunne komme.

    SvarSlet