lørdag den 20. juli 2013

Bondefangeri..


..Hvis man er til kvinder i korset, kalvekrøs og glatbarberede mænd i strømpebukser, så bør man uden tvivl lægge vejen forbi Den Gamle By, indenfor den nærmeste fremtid, og se opførelsen af Ludvig Holbergs Den Pantsatte Bondedreng. Stykket er opført helt i Holbergsk-ånd af en ganske lovende debuterende instruktør og en fantastisk dygtig flok skuespillere.. Heriblandt min Jesper i rollen som krovært :) Stykket spiller hver aften fra den 22. til den 28. juli i Simonsens Have, hvor man kan købe mad eller medbringe madkurv. Efterfølgende kan en spadseretur rundt i Den Gamle By anbefales. Der er så vidunderligt fint og stille om aftenen efter lukketid. Det er en helt lille tidslomme og naturligvis det helt rigtige sted at more sig over Ludvig Holbergs skarpe iagttagelser, der 300 år til trods stadig er uhyggelig aktuelle.. Og så er det faktisk fra netop dette stykke at udtrykket bondefangeri stammer :)

..Du kan se mere info om spilletider og køb af billetter på Teaterselskabet PSV's hjemmeside lige her.

4 kommentarer:

 1. Tak for tippet!! Jeg tror ikke jeg har set noget af Holberg siden skoletiden!

  SvarSlet
 2. Øj, hvor fint - gid jeg kunne nå det, har endda årskort, så entreen ville være gratis. Skal dog på ferie nu her, så det bliver ikke aktuelt tror ellers lige det havde været noget for mig (:

  - Anne

  SvarSlet
 3. Lovely! Been dreaming to watch live shows like this one. Love it. Got my eye on your next posts.

  SvarSlet
 4. hej med dig. det er så fine billeder. og bloggen din generelt ligeså. jeg er gået hen og blevet helt fan af dit fine univers - både her og på instagram. ville bare "hilse på"/give mig til kende, så jeg ikke føler mig heeelt så stalker-agtig, haha! glædelig sommer! mvh tania.

  SvarSlet