lørdag den 11. maj 2013

De gode gamle...

..Arthur har snart fødselsdag... Og da jeg ved, at han elsker at læse er jeg sikker på, han ønsker sig nogle af alle de gode klassikere som mor og far osse læste, da de var børn :)
1. Aben Osvald -og andre fine historier af Egon Mathiesen 2. Abel Spendabel og andre børnerim ved Jens Sigsgaard 3. Lange Peter Madsen af Halfdan Rasmussen 4. Lille Sorte Sambo af Helen Bannerman 5. Spørge Jørgen af Kamma Laurents 6. Den store Snude bog af Flemming Quist Møller 7. Palle alene i verden af Jens Sigsgaard 8. Mis med de blå øjne af Egon Mathiesen 9. Karius og Baktus af Thorbjørn Egner  10. Cykelmyggen og Dansemyggen af Flemming Quist Møller 11. Okker gokker Gummiklokker ved Jens Sigsgaard.

8 kommentarer:

 1. De er bare gode hver og en.

  SvarSlet
 2. Uhh, der er også mange gode imellem! Jeg kunne købe mig fattig i bøger til poeten! Favoritterne i øjeblikket herhjemme er "dig og mig og vi to" og "Jakob og Joakim" af Jørgen clevin. Især den sidste kan læses på mange niveauer og udvikler meget interessen for at lære at tælle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kom faktisk i tanke om Jakob og Joakim lige i det øjeblik Jeg trykkede udgiv! De skulle selvfølgelig osse have været på
   :)

   Slet
 3. Ja herhjemme elsker vi også at læse, og det er jo noget der glæder mit lærerhjerte. Den litterære ammestund er SÅ vigtig! Vi har alle de bøger du viser undtagen to, og de er bliver fantastiske!

  Smil til dig

  SvarSlet
 4. Åh, jeg elsker børnebogsklassikere og helt uden at have børn, samler jeg konstant ind til et børnebogsbibliotek - især Astrid Lindgren, Ole Lund Kierkegaard, Lånerne, Malthilda, Narnja, Peter Pan er blandt mine favoritter. Lige for tiden vil jeg gerne have Alice i Eventyrland, som er en af dem, jeg synes der mangler (:

  - Anne

  SvarSlet
 5. Elsker også disse gamle klassiker, jeg får lyst til at købe dem alle nu hvor jeg ser dem igen.

  SvarSlet
 6. Sikke et væld af minder, der nu dukker frem. jeg har lige læst Karius og Bactus for min datter. Af uransagelige årsager har jeg bogen på fransk, så hun måtte nøjes med en mangelfuld oversættelse.

  SvarSlet