onsdag den 23. januar 2013

Vinterlykke...


...Jeg må vist indrømme at jeg ikke er så forårsskruk som jeg kan fornemme mange andre er! Jeg synes stadig sneen er smuk :) Og på en eller anden måde er det som om sneen får tiden til at gå bare en lille bitte smule langsommere.. Der er bare sådan en dejlig stilhed og ro over denne her tid på året og jo jeg glæder mig skam osse til foråret begynder at spire, men lige nu nyder jeg bare den naturlige pause vinteren bringer med sig. Nyder stilheden, mørket og kulden... :)

10 kommentarer:

 1. Sikke en masse smukke billeder :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Flotte billeder! Vinteren tager sig altså også lidt bedre ud der hvor du er, end den gør herinde i den store by ;) Men jeg er glad for frost og sne, hellere det en kulde og regn!

  SvarSlet
 3. Smukke Viborg og smukke billeder :)

  SvarSlet
 4. Jeg er pænt træt af sneen. Det er ikke særligt sjovt at transportere to børn på cykel i børnehave kl tidligt, når jeg skal møde på skolen kl 8.00.

  SvarSlet
 5. Smukkee vinterbilleder af en dejlig by :-)

  SvarSlet
 6. Med de billeder du har taget kan man da heller ikke andet end nyde vinteren

  SvarSlet
 7. Er helt enig med Julia - på Frederiksbjerg er der ikke så megen idyl over grå sne. Men hvis jeg var, hvor du er, skulle den smukke udsigt nok sætte min længsel efter forår lidt på pause.

  SvarSlet
 8. Hold da op hvor er du god til at tage billeder :)) FLOT !!

  SvarSlet
 9. Smukke billeder...og fin observation du har gjort dig i at alt går langsommere. Det er lige netop noget af det jeg er så glad for ved sneen - folk sætter automatisk tempoet lidt ned, man hilser på folk på gaden, hjælper hinanden....Jeg tror at livet har været sådan i gamle dage....for det er en rar tanke. Synes jeg.
  :-) Malene

  SvarSlet