mandag den 1. oktober 2012

Hjemmebagte birkes...


 ..Der er nu ikke noget der fuldender en weekend som hjemmebag.. Denne gang var det Dittes brillante birkes der lokkede og de var virkelig sublimt lækre! Og et lille tip, da jeg var på indkøb efter birkes opdagede jeg tilfældigvis at Urtekrams økologiske blå birkes var over 200 kroner billigere i kilopris end Santa Marias. Og så er Urtekrams oven i købet sindssygt meget flottere i farven :)

13 kommentarer:

 1. mums åhhh det er længe siden jeg har bagt birkes det må jeg klart snart prøve igen...

  SvarSlet
 2. Åh det er længe siden jeg har bagt birkes! Dine ser virkelig lækre ud!

  SvarSlet
 3. Birkes er min yndlingsmorgenmadsting - men jeg har aldrig forsøgt mig med selv at bage dem. Måske jeg snart skulle kaste mig ud i det..!
  Lækre ser dine ihvertfald ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du roligt gøre. Jeg synes det var lidt uoverskueligt, men jeg synes faktisk det var utrolig nemt da jeg først var i gang! Og så smagte de bare virkelig godt :)

   Slet
 4. Uh, er de med remonce og det hele? Ser i hvert fald gode ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. De her var godt nok uden remonce og blev spist med masser af ost, men jeg skal helt klart osse prøve med remonce engang :)

   Slet
 5. Årh, der er intet bedre end hjemmebagte birkes - de står altid menuen, når vi er til fødselsdag hos min tante og onkel - det smager simpelthen så skønt (:

  - Anne

  SvarSlet
 6. Må lige spørge om dejen blev lag på lag (altså smuldre dej) for jeg bagte birkes for noget tid siden og kunne ikke få den der lag på lag smuldre dej? Måske jeg brugte forkert teknik? :-) Opskrift ønskes i hvert fald gerne, hvis det lykkedes for dig? MVH Anne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var faktisk lidt overrasket over hvor "rigtige" de blev :) Så jeg synes helt sikkert du skal give det en chance til! Jeg brugte en opskrift fra thefoodclub.dk, der er link til den i teksten ovenover :)

   Slet
 7. Hjemmebagte birkes er det bedste! Min moster laver de skønneste birkes, og hun deler gerne ud af dem. I forhold til krydderier generelt, så kan jeg klart anbefale at kigge efter i forhold til kiloprisen - Urtekram kontra andre mærker. Det er ofte meget! billigere at købe de små fine bøtter med krydderi fra Urtekram - og så er det jo en plus at det er økologisk.

  De varmeste tanker og hilsner Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor skønt! Jeg er osse blevet bedt om at bage en portion mere til weekenden :) Jeg var bare overrasket over der var SÅ stor forskel, men så længe det er den vej så er det jo bare glædeligt :)

   Slet