søndag den 10. juni 2012

Lokal nedkøling..?!

 ..Den idiot der fandt på at kalde verdens meterologiske tilstand for global opvarmning burde virkelig blive sagsøgt for falsk varebetegnelse.. Jeg har fundet vinterjakken frem igen for anden gang i år, vi har fyldt stuerne med levende lys og tændt for varmen. I dag har vi sågar drukket varm chokolade indendøre, selvom vi burde sidde i sol og drikke iskold lemonade af vores papegøjeglas..!!! Kære sommer vil du ikke godt komme tilbage, hurtigt tak!

9 kommentarer:

 1. Jeg hepper sammen med dig på sommerens snarlige tilbagetog - hep hep:)

  SvarSlet
 2. Du har så evigt ret! Og hvor er jeg vild med billederne af Arthur smurt ind i kakao. Skønt :-)

  SvarSlet
 3. Hmmm ja, sommer ville altså være skønt. Men kig forbi min blog og se hvor sjovt blæsevejr kan være, mens vi venter:-)

  SvarSlet
 4. Åhh ja, jeg ku godt nok også godt snart bruge lidt varme! Bortset fra det ser det utrolig hyggeligt ud med kakao! :-)


  Kig forbi min blog, og deltag i min give away hvis du har lyst :-) Du kan vinde et par flotte NORDLYS stager fra Holmegaard!

  SvarSlet
 5. har det helt på samme måde. Vi havde ild i brændeovnen i går. Vi har varme på. Jeg går rundt i hjemmesko! Det har jeg ALDRIG gjort i juni.
  I morges måtte datteren have vanter på, da hun cyklede i skole... global opvarmning. Hmmm....

  SvarSlet
 6. Altså! Lad mig slå fast at det altid er dejligt med kakao og sårn....MEN vi vil ha noget sommer....sku!! Her var fyret blevet indstillet på "sommer", så det kun varmer vandet, men det måtte vi tænde igen - der var jo BBBbbbrrrrr KOLDT!

  Men jeg NÆGTER at finde min vinterjakke frem, af ren princip. Det er min egen lille demonstration imod det kolde og våde vejr, så jeg vader rundt med sandaler og sommerjakke i ren protest! Så kan det lære det...kan det!

  Kh. Malene

  PS. Mon det ville hjælpe hvis vi startede en underskrifts indsamling?? Det er jo meget populært nu om stunder:-)

  SvarSlet
 7. Jeg vil i hvert tilfælde gerne skrive under på sommer nu! Jeg har tilraget mig en influenza og vi er nærmest midt i Juni. Håber det når at blive sommer inden folkemødet i næste weekend.

  Måske man skulle lave sig noget kakao...

  SvarSlet
 8. Mmm varm kakao og boller med smør - det er ren hygge. Men ja sommeren må nu gerne kigge forbi :)

  SvarSlet