søndag den 25. marts 2012

Fordi livet er for kort til kedelige t-shirts...

 ..Kender I mon det amerikanske koncept Threadless? Et netværk hvor brugerne kan uploade egne designs, som over en periode på syv dage bliver vurderet/ ratet af netværkets andre brugere. De designs der opnår den bedste rating bliver trykt som t-shirts, baby-bodies, mobiltasker m.m. og solgt via hjemmesiden.Og der er virkelig, virkelig, mange, mange, fede, fede designs..

 Bearlin is Very Thirsty by Pamela Schaefer, Balloon Buddies by Skylar Hogan, Natural Instinct by Budi Satria Kwan

 I Scream by Brock Davis, Colorblind by Matheus Lopes, I Was Here by Diana Prasetyawan

Show Me the Vanilla Sky.. Pls!! by Kanzaki Choi, Summer Licks by Jeremy Bingham, The Northern Black-capped Gumchewer by Brock Davis

..Lige et lille udpluk af nogle af mine favorit designs.. Priserne ligger på omkring 20$ per t-shirt, men de har rigtig ofte tilbud hvor priserne er helt ned i 9$ og så er det altså ligeså billigt som en tur i H&M.. Kvaliteten er super fin og leveringstiden helt rimelig.. Og så er der tale om unika, da hver t-shirt som udgangspunkt kun kommer i et begrænset oplag! Kun de allermest populære designs bliver genoptrykt, hvis der er nok 'fans', der ønsker det! Jeg synes sgu det er et ret fedt koncept..

...Lige nu har min super dygtige veninde et design til afstemning. Fantastiske Long P. som I kan se på billedet herover! Der er lige præcis en dag tilbage og det ville gøre mig himmelhenrykt, hvis I ville kigge forbi og stemme på hende lige her.

2 kommentarer: