onsdag den 14. december 2011

En julepude...


 ..Jeg har syet en ny julepude til vores sofa.. Den er syet af en gammel dug fundet i genbrug, jeg synes den havde det fineste mønster, men vi er ikke så meget til dug på bordet herhjemme, så dette blev altså dens skæbne :) ..Det er ikke så nemt at se på billedet, men den fik en pink lynlås, det synes jeg var en ret fin kontrast til alt det blå.. Og sidste års julepude er naturligvis osse kommet frem, den er jeg osse stadig ret vild med! Den prikke pude er egentlig en helårspude, men den er tilpas julet i selskab med de andre :) Den grafiske pude i stolen i baggrunden har jeg vundet i pakkespil.. Det er søde Malene, der er kvinden bag og jeg er vildt glad for den.. Jeg var lidt spændt på hvad Jesper ville sige til den, han er ret allergisk overfor pasteller og det der ligner, men sammen med det røde egern tror jeg faktisk osse han blev helt glad for den :) Faktisk så har Malene lige nu en give away i gang, hvor du kan vinde en af de smukke puder og du kan lige nå det inden hun trækker en vinder på fredag :)

9 kommentarer:

 1. hold kæft den blå er fin, ej det er de alle men jeg er helt vild med det blå stof. Hvis du har mere tilbage og har lyst til at sælge eller bytte, er jeg meget interesseret.

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med den blå pude - Mønsteret er virkelig fint :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle fine ting du har :) - og mønstret på puden er da super skønt..

  Karen

  SvarSlet
 4. Rigtige fine puder du har lavet! Synes de gir' en fin kontrast til den fra mig:) Og tak fordi du lige reklamerer for give awayen her på falderebet:))

  SvarSlet
 5. Hvor hyggeligt med julepuder, altså!
  - og jeg håber sådan at vinde en pude hos Malene om et par dage XXX!

  SvarSlet
 6. Ikke nok med at det er nogle fine puder du har lavet dig. Sofaen er jo også helt fantastisk.

  SvarSlet
 7. hvor er det nogle fine julepuder, du har syet. både den blå fra i år og den brune fra sidste år! så fint.

  SvarSlet
 8. Virkelig lækre puder du har lavet. Og sikke en FIN sofa I har. Ville give min højre arm for sådan en. (:

  SvarSlet