torsdag den 8. december 2011

8. december...


 ..Engang var den 8. december mine forældres bryllupsdag, nu er den bare 8. december..!! Men det har dog været en ganske fornuftig en af slagsen til trods for at jeg stadig ikke er helt dus med julestemningen.. Til gengæld, så er jeg i gang med et syprojekt, som tegner rigtig godt.. Jeg er flyttet ind i en gammel sweater i 100 % acryl og den fineste halskæde fra Oh deer sister, købt på julemarkedet i Horsens.. Nissen havde sørget for nye sutter til Arthur og vi har genset første del af Ringenes Herre trilogien.. :)

6 kommentarer:

 1. Uhh sådan 8 skumterninger har jeg også klar - kan dog ikke regne opskriften ud! Er det muligt at lokke et par fif ud af dig? :D

  SvarSlet
 2. Det ser spændende ud med de terninger :)
  Og det var lidt sjovt for vi har nemlig også taget Ringenes Herre triologien op denne jul - de sidste to jul har vi set Matador som julekalender :)...

  SvarSlet
 3. MalleQ- Nej, det mig godt nok osse noget tid, men nu er jeg næsten færdig og den bliver helt perfekt og så skal jeg nok lige lave et indlæg med vejledning, for det kunne jeg ikke finde nogen steder!!! :)

  Jeanette- Jeg glæder mig til at vise hvad det bliver til.. Jeg turde ikke skrive så meget om det for jeg var ikke sikker på det ville lykkes :) Og, hvor hyggeligt I osse ser Ringenes Herre, jeg er endnu engang helt benovet over hvor god og flot den er :)

  SvarSlet
 4. Super, det vil jeg glæde mig til! Jeg fandt en købeopskrift til 180,-! Så blev jeg altså nærrig..

  SvarSlet
 5. Sådan en umulius syede jeg også for et par år siden - det var et stort arbejde, men begge mine børn har været glade for den! Jeg har faktisk en fin og udførlig beskrivelse (med billeder) liggende? Men det ser ud til, du har knækket koden ;-)
  God weekend!

  SvarSlet
 6. Aner ikke en rød reje om hvad de terninger skal bruges til, men jeg bliver hængende, for jeg bliver nødt til at se hvad det er! Har fulgt dig længe - har lige lukket min første blog ned, og skriver nu på en ny, måske du skulle få lyst til at kikke forbi - så kommer du bare ;)
  God decemberdag til dig :)

  SvarSlet