..Jeg er blevet rådet til ikke at navngive min surdej, så det har jeg indtil videre undladt.. Mit første hjemmebagte rugbrød hedder til gengæld Mogens og er svinelækker!!! Jeg skal ærligt indrømme at jeg har været noget skeptisk over det dersens surdej, men jeg må sige at den har artet sig yderst pligtopfyldende. Nu er min surdej stadig ganske ung, men efter at det første bageprojekt er blevet så vellykket spår jeg den en lykkelig fremtid her i vores lille familie! Jeg kan jeg næsten ikke vente med at komme i gang med at bage alskens surdejsbrød.. Den får i hvert fald lige en ekstra godbid for sin indsats i dag og så må vi se om den med tiden kan gøre sig fortjent til et rigtigt navn :)
Opskriften på Mogens er Fru Plums og den deler hun her..
Vil du prøve kræfter med en surdej, så anbefaler jeg denne side..
Vil du prøve kræfter med en surdej, så anbefaler jeg denne side..
hvem kan stå for et brød som hedder mogens??? det er da for lækkert :)
SvarSletKæft - det ser lækker ud.
SvarSletÅh, det er længe siden jeg har haft fingrene i Mogens... Plejer at putte tørrede figner i - det kan varmt anbefales:) Tak for en god blog jeg troligt følger:)
SvarSletTillykke med det fine brød! Der er intet som hjemmebagt rugbrød:)
SvarSletDet ser rigtig lækkert ud. Måske man skulle prøve kræfter med surdej.....
SvarSletKh Mette
jeg er også vild med mogens - det må jeg altså prøve, når jeg lige er blevet gode venner med surdejen igen.
SvarSletHvorfor i alverden må man ikke navngive sin surdej? Det ville jeg da gøre lige på stedet.
SvarSletMogens lækkerbuks ser sgu nice ud :-D
Ham Mogens er da lige til at spise :) Brødet ser i hvert fald lækkert ud.
SvarSletKaren
Hvor ser DET lækkert ud!
SvarSletDet ser super lækkert ud - tak for links :)
SvarSletMums. Varmt nybagt rugbrød med smør må være det bedste der findes!
SvarSlet:-)
Mums - bliver helt sulten :)
SvarSlet