torsdag den 3. november 2011

Endnu en ny beboer..

 ..Vi udvider fortsat matriklen med nye tilflyttere.. Jeg er efterhånden blevet så nogenlunde tryg ved vores kødædende plante, at jeg har lukket endnu et levende væsen ind i vores køkken.. Indtil videre er det bare en skål med rugmel og vand, men jeg har hørt at sådan en surdej kan vokse sig ret stor og frygtindgydende.. Jesper har allerede skrevet plottet til den ultimative horrorfilm om surdejsmonsteret!!!

..Jeg håber dog ikke det ender helt så galt.. Jeg har blandet foder op til den så jeg kan huske at fodre den hver dag, så holder den sig forhåbentlig i sin skål!

Hvis du osse har mod på en familieforøgelse i form af en surdej, så kan jeg anbefale siden her, hvor der er masser af god info om opstart. Desuden er Max, der skriver på siden super flink til at svare på spørgsmål og afhjælpe eventuelle konflikter, der måtte opstå undervejs :)

6 kommentarer:

 1. Surdejsfoder! Det er alligevel det sjoveste jeg har set i dag :) Hvor godt!

  SvarSlet
 2. Skriv endelig mere om surdejen;) Bliver den til rugbrød? Vi har lige talt om, at vi burde bage, for det smager så godt!

  SvarSlet
 3. Jeg blev engang invaderet af "Herman" som var en kage surdej som én af mine piger havde fået i en slags kædebrev (vi kunne passende derfor kalde "ham" kæde-Herman. Imens han voksede sig stor og blev klar til at "avle" på - viste det sig at surdejskagekæden havde infiltreret hele skolen og at vi pludselig fik 9 andre Hermænd som vi (JEG) skulle passe!! So much Herman so little time..
  Nu tør jeg ikke længere det der med surdej - tænk hvis vi blev invaderet igen af sådan et sultent væsen..

  Men pøjpøj..og pas på med at give den et navn ;)

  K/ Stine

  SvarSlet
 4. HA HA HA HA HA HA...Ej hvor godt..surdejsfoder..tror jeg napser den betegnelse..det er da bare en sjov griner på dagen idag
  pøj pøj med den!
  Smil fra Rikke

  SvarSlet
 5. Hvor fint! så husker man da at fodre den...

  -karenbykaren

  SvarSlet