mandag den 21. november 2011

Der er noget galt...


 ..Der er en eller anden der har spist hele min november-måned..!?!! Af samme grund træder jeg lidt vande her på bloggen.. I dag har vi brugt eftermiddagen på biblioteket og her til aften har de travle kommunefolk hængt det smukkeste julelys op lige udenfor vores vindue :)

9 kommentarer:

 1. Jeg har det på nøjagtig samme måde, arbejde lige om lidt og jeg har ikke en skid styr på hverken gaver, pynt, lækkerier eller julelys :)
  Men mon ikke vi når det hele anyway??

  SvarSlet
 2. Det bibliotek ser godt nok hyggeligt ud! Jeg var rigtig meget på bib med min mor som barn, og jeg elskede det (og gør det stadig). Så mit barn skal også en masse på bibliotek en gang :)!

  SvarSlet
 3. Længe leve bibliotekerne. Gosh, hvor har vi brugt mange timer der.
  Som barn var vi 1 x ugentlig på biblo, hvor vi hver måtte fylde en Bilka papirspose :) Og de blev læst rub og stub.

  Vores egne unger har også nydt godt af ugentlige besøg i disse vidunderlige gratis boghandler.

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder!!!
  Kan kun tilslutte mig, her er november også forsvundet, lige om lidt er det december, og jul, og julehygge, og jule travlhed, og julepynt, og julekrans, og jule.... åh nej jeg er ved at have travlt!!!!

  SvarSlet
 5. Jeg ved virkelig hvad du mener - november er bare VÆK, uden jeg overhovedet opdagede den var her. Håber december bliver lidt længere :-)

  Min datter er også glad for at komme på biblioteket. Det er så hyggeligt. Her i vores bette by er det ubemandet, så man kan komme ind med sit lånerkort eftermiddag og aften. Det er altså lidt specielt at gå rundt derinde helt alene, mens det er helt mørkt udenfor.

  SvarSlet
 6. Tak for jeres kommentarer! Der går vist en meget mæt November-sluger rundt et sted derude.. Og ja, det er et super hyggeligt bibliotek vi har, især deres børneafdeling er super og så ligger det nærmest i vores baggård, så vi forsøger at komme afsted så tit som muligt :)

  SvarSlet
 7. Åh, biblioteket. Det er bare så hyggeligt med en tur på biblioteket.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Orv hvor gad jeg godt have sådan en væg som på 3. og 4. billede nedefra. Gad vide om man kan købe dem nogle steder i dag?

  SvarSlet
 9. Hej Line :) Det kan jeg godt forstå, den er super fed! Måske kan du forhøre dig ved Avform eller et lignende sted, der sælger til institutioner og ellers så er det da bare at smække et par duplo-plader op på væggen.. :)

  SvarSlet