onsdag den 23. november 2011

Der er ikke længe til... ..Så tæt på og alligevel så langt fra! Den kommer og går den der julestemning! Jeg skal på et lille bitte julemarked i starten af december og tvinger mig selv til at klippe og klistre lidt julestads jeg kan tage med.. Jeg drikker kilometervis af julete, æder rå mængder klementiner, jeg har lagt en julehjertekagedej i køleren og jeg har sågar hørt Frank Sinatra-julehits i smug her i eftermiddags..!!! Men den der julestemning vil bare ikke rigtig tage fat i mig.. På den ene side så er jeg slet ikke klar til at gøre en ende på 2011, på den anden side er jeg mere end klar til at tage fat på et nyt år.. Mest af alt er jeg vist bare 'stuck' et eller andet sted lige midt i mellem!
..Der har været en fotograf på besøg i Arthurs dagpleje og vi har fået en bestillingsseddel med hjem med prøvebilleder vi kan vælge i mellem.. Vi har en milliard billeder af det lille kræ, men der er nu et eller andet helt særligt over sådan et 'jeg-kigger-lige-ind-i-kameraet-med-et-frækt-smil-opad-en-helt-hvid-baggrund-billede', det er ikke ligefrem det vi praktiserer mest herhjemme! Det er nok nærmere sådan en ej-du-ser-osse-ret-sød-ud-fra-den-her-mærkelige-vinkel-teknik, men nogen gange er det faktisk helt befriende at se tingene fra en andens synspunkt! Der er så meget bevægelse, udvikling og fremdrift i de billeder vi selv tager, hvorimod sådan et rigtigt fotograf-billede indkapsler tiden på en helt særlig måde og nærmest skaber en form for stilstand.. Giver det mening? I hvert fald så har vi overgivet os og alligevel valgt at bestille et eksemplar selvom vi i grunden ikke syntes det var noget for os! Det her er et sidespring, jeg skal tilbage til klipperiet... :) 

5 kommentarer:

 1. sødt billede og hvor er det bare hyggeligt juleri, du har gang i, yeah! :-)

  SvarSlet
 2. totalt godt billede... og altså en virkelig god bedsteforældregave hvis nu det ikke er for dyrt.. :)

  SvarSlet
 3. Ja, hvad er der med den finurlige julestemning...hvor har den hjemme og hvad består den egentlig af...!? Ved ikke. Ikke i år ihvertfald.
  Du inspirerede mig og YouTube lader nu 'Have yourself a merry little christmas' flyde fløjlsblødt ud af computerens godt skjulte højttaler...

  SvarSlet
 4. Gud hvor ser den dejlige dreng pludselig stor ud, når det er i fotograf vinkel. Vi må vist snart en tur til Viborg, mens vi kan kende ham:)

  SvarSlet
 5. Uh jeg glæder mig til en dag sammen med dig.. :) Jeg er himmelvid bagud.. Men prøver at trøste mig selv med at jeg også gik igang en uge før sidste gang.. Jeg skal åbenbart være i sidste øjeblik.. :)
  Skal vi evt mødes en aften og sysle lidt? :)
  Har annonceret flere stand pladser inde hos mig.. :)

  SvarSlet