fredag den 7. oktober 2011

Nye halstørklæder...

 ..Jeg har lavet nogle nye halstørklæder til Arthur. Sidste år lavede jeg et i rødt og det er næsten slidt helt i stykker, så et nyt måtte han have! Og når jeg nu var i gang så kunne jeg ligeså godt lave lidt flere.. Så nu har den modebevidste herre lidt at vælge i mellem når han skal ud af døren om morgenen :) 


..Jeg har ikke lært at strikke endnu, eller det vil sige, jeg har lært det, men jeg har glemt det igen. Halstørklæderne har jeg strikket på en Quick knitter fra Panduro og det har måske sammenlagt taget en time at strikke tre halstørklæder i str. 1 år! Nemt og hurtigt og så er det faktisk lidt hyggeligt og sådan lidt fingerstrik-agtigt! Helt sikkert noget alle kan finde ud af :)

10 kommentarer:

 1. Det er en megasmart anordning! Men sjov, at det får et andet udtryk end almindeligt glatstrik. Pudsigt! Det ligner næsten rib med drejede masker, el noget derhen af. Rigtig flot, Mejse!

  SvarSlet
 2. Hvor er de fiiiine!! :) Sikken en heldig lille Arthur du har.

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine - fede farver! Heldige Arthur ;)

  -karenbykaren

  SvarSlet
 4. De er så fine! Men må han egentlig godt bruge dem i dagplejen? I Ottos vuggestue må de nemlig ikke have flagrende gevandter, f.eks. skal snorene på huer klippes af. Det er noget med at hænge fast og kvælningsfare, siden der var et barn i en institution der led den frygtelige skæbne....

  SvarSlet
 5. De er rigtig fine! Men de ser lidt smalle ud (eller er det bare mine unger, der har store halse ? ;-) - jeg tror, at jeg ville sy/strikke dem sammen til ét bredt :-)

  SvarSlet
 6. Cille-
  Ja det bliver ret fint.. Nu er jeg ikke så meget inde i de dersens fagudtryk, men jeg strikker en slags dobbelt masker, man kan osse bare bruge den ene række tænder og så ligner det lidt mere 'almindelig' strik :)

  Karen og Helene- Ja, han er ret heldig ham Arthur - tror vist jeg skal have lavet nogle til mig selv osse :)

  Julia- Jeg tror ikke han bruger dem når han er i dagpleje, men vi bruger dem altid på vej til og fra og når vi selv er på tur :) Men det er jo osse lidt nogle andre omstændigheder end i vuggestuen, der kan jeg godt forstå de ikke må have dem på!

  SvarSlet
 7. Line- Han er kun 1½, så der er ikke så meget hals endnu :)

  SvarSlet
 8. Årh hvor fine, så fin ham Arthur bliver - tror da også jeg må have fat i en sådan quick tingest, det lyder vildt smart :)

  SvarSlet
 9. Hvor er de bare rigtig fine :-)

  SvarSlet
 10. De er da super fine, dejlige farver!

  SvarSlet