tirsdag den 25. oktober 2011

Noget om at finde hjem...

..Set i bakspejlet var det ret impulsivt og ikke særlig gennemtænkt at vi flyttede fra Århus' pulserende byliv, hjem til provinsens provins.. Først var det glæden ved at komme hjem til vores forældre, alt den ekstra plads og den billige husleje der fyldte.. Så kom savnet.. Savnet til alle de fantastiske venner vi havde sagt farvel til, savnet til gode kolleger, mødregruppe og vuggestuebørn, savnet til smilets by...! 

Men nu, nu begynder det hele så småt at falde på plads.. Papkasserne er pakket ud, vi har luft under vingerne, Arthur har det vidunderligt i sin dagpleje og vi nyder at have vores familier tæt på.. Viborg har vist sig fra sine bedste sider og budt os varmt velkommen og det føles sgu helt rart efterhånden.. Det føles som et sted vi har lyst til at blive..! 

..Og nej, savnet er ikke forsvundet, for vi savner stadig alt det vi tog fra, men det er forstummet. Vi har lært at vi ikke kan få det hele på en gang, men at vi ved at bo i Viborg kan få lidt mere af det hele! Og det føles både rigtigt og helt vildt dejligt..

..Der mangler stadig en del før vi er helt og aldeles på plads, men for første gang i lang tid føler jeg ikke at jeg er på vej et nyt sted hen, og det giver en enorm ro.. Og så er det bare en helt utrolig god følelse at have en kontekst at sætte alle fremtidens drømme og tanker ind i.. Puha, det var godt nok en masse følelser på en gang..

..Nå men alt det her startede egentlig med at jeg ville vise jer alle sammen en helt særlig gave som Arthur, Jesper og jeg er blevet beriget med.....Det fineste træ, er i mulm og mørke vokset op på muren i vores baggård.. Med skyggen af en gyngende Arthur, en blåmejse på en gren i trætoppen og en tigerand ved træets fod..! 

 ..Og det bedste af det hele er at der bag træet gemmer sig et nyt fantastisk vennepar, som kun bor et par gader væk, af hjertet TAK :)

17 kommentarer:

 1. Sådanne venner burde alle have - ikke mindre end fantastisk !! :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det sødt, blev helt rørt på jeres vejne!
  Tillykke med de nye gode venner og det nye liv der begynder at falde på plads.

  SvarSlet
 3. Wauw altså for et indlæg......
  Det er virkelig dejlig læsning når man selv lige er flyttet til provinsen og bare slet ikke er sikker på noget som helst andet end savnet til storbyen. Stort tillykke med den velfortjente ro og med de nye skønne venner.

  SvarSlet
 4. Ej ej eeej hvor fantastisk! :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det fint...
  Og hvor er du god til at beskrive hvordan livet står til...Elsker at læse med...
  Ved at min svigerfar, som er tidligere journalist, også læser med herinde engang imellem, "for hun er god, hende der blåmejsen"...;)

  SvarSlet
 6. Skøn gave - hvor sødt af dem. Dejligt at I falder godt til :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare et fint og meget beskrivende billed, dejlig indlæg jeg blev også helt rørt, men godt at i er ved at falde til

  SvarSlet
 8. Ejjj hvor rørende, det var dog en vildt dejlig overraskelse til jer. I søde mennesker :-) :-)

  Dejligt indlæg, lyder rart at høre i er faldet godt på plads.

  Klem fra mig

  SvarSlet
 9. Hold da helt op altså! Jeg blev helt rørt og stum på en gang over at have så fantastisk et vennepar - Skønt at læse, og godt at høre I er ved at falde til - Jeg er selv flyttet længere væk fra min egen familie, for at vi kunne bo tættere på mandens arbejde og hans familie, og synes nogle gange det er lidt svært - er vild med huset og omgivelserne, og har selv valgt, at det er det JEG vil, manden var klar til at køre langt hver dag, men naturen og alt andet er bedre her, men savnet er der alligevel altid, men bliver dog mindre hele tiden, som jeg/vi finder nye venner her sammen - Så forstår dig, det er svært at flytte væk, men at bygge et nyt liv et nyt sted, er fantastisk - Især med sådanne fantastiske venner ;) Og så er I så heldige at I begge er tættere på familien...

  SvarSlet
 10. Hvor er det dejlig læsning--- og et meget meget fint træ.
  At bo tæt på sine forældre er intet mindre end guld værd, når man har små børn. Det er en stor gave til både barn/børn og bedsteforældre og samtidig en kæmpe hjælp for jer i hverdagen.
  Tillykke med det hele.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 11. Fantastisk indlæg, dejlige Mejse! Og sikken nogle skønne venner I har jer! Godt at høre at det hele er ved at falde lidt på plads for dig! Dét fortjener du sgu, dejlige kvinde!
  Håber at vi ses til marked?!

  Massevis af kram fra Jane

  SvarSlet
 12. Det var da det sødeste jeg længe har hørt/set, sikke dejlige venner :)

  SvarSlet
 13. SMUKT!!! bliver helt rørt, både over indlæg og "gave".

  SvarSlet
 14. Sikke nogle fantastiske nye venner! Jeg hader dem allerede, ha ha. Kram på dig <3

  SvarSlet
 15. Jeg er sikker på at de to der har givet jer dette flotte træ, er rigtig rigtig glade for at i er blevet så glade for jeres nye udsigt:D ps. jeg tror også de glæder sig til at se tintin med jer imorgen:)

  SvarSlet
 16. Hold da op, hvor er de venner SØDE!!!!!!!

  SvarSlet
 17. Ej, hvor er det altså SMUKT! Wauuu!

  SvarSlet