søndag den 9. oktober 2011

H(Å)BB...
 (..Damerne drikker bajere i baren, mens mændene arbejder..!!!)


 ..I fredags var vi for en kort bemærkning tilbage på Mors fordi Jesper og vores gode ven Jesper skulle underholde til dette års H(Å)BB-café! ..Det kræver måske lidt nærmere forklaring...
Jesper og jeg har begge gået på Morsø Gymnasium hvor vi i sin tid mødte hinanden. Dengang vi gik på gymnasiet blev der dannet en hjælpeorganisation under navnet H(Å)BB/Hjælp Bukobas Børn! Organisationen lever stadig i bedste velgående og samler hvert år penge ind for at hjælpe børnehjemmet Ntoma i Tanzania! Dette år var ingen undtagelse og endnu engang blev Jesper og Jesper inviteret til at underholde i den gode sags tjeneste. Vi havde et par gode timer på vores absolutte ynglings ø og jeg må endnu engang tage hatten af for det gode arbejde H(Å)BB-gruppen år efter år formår at levere! Jeg synes virkelig det er unikt og bemærkelsesværdigt at en gymnasieklasse nu på syvende år holder et børnehjem i Tanzania kørende! 

..Og så synes jeg osse det er tankevækkende hvor langt man rent faktisk kan komme uden reklamekampagner og landsindsamlinger, når bare pengene overføres direkte til børnehjemmets konto, men det er nok bare en tanke..!?!!

6 kommentarer:

 1. Fuldstændig enig i '..Og så synes jeg osse det er tankevækkende hvor langt man rent faktisk kan komme uden reklamekampagner og landsindsamlinger, når bare pengene overføres direkte til børnehjemmets konto, men det er nok bare en tanke..!?!!' - det er jo helt vildt hvad der netop bliver brugt på reklame, tv og flyers i forbindelse med indsamlinger - de penge burde da gå direkte til formålet i stedet for.

  SvarSlet
 2. Nogle gange er det så lidt der skal til. Og så varmer det langt ind i den gode samvittighed. :)

  SvarSlet
 3. Det er så sjovt at du lige har skrevet dette blogindlæg!

  Jeg kommer jo sammen med en morsingbo - Mikkel. Hans lillesøster hedder Signe, og hans lillebrødre hedder Otto og Peter. Deres allesammens far hedder Per og han arbejder på jeres allesammens gymnasium. I går var vi så også på besøg på den dejlige ø, og gæt hvem vi sidder og ser på optaget film fra fredagens store musikoplevelse (Otto selvfølgelig) - Jesper P. Det viser sig at du og Peter har gået i klasse med Signe og Peter, og at Per (faderen) syntes at Jesper P og Jepser P er intet mindre end yber seje.

  Hvor sejt er det lige! Elsker når verden er helt utrolig lille!

  Hav en fantastisk uge

  /Louise

  SvarSlet
 4. Ha Ha, Louise, hvor er det bare mega sejt! Så er vi jo næsten i familie :)

  SvarSlet
 5. Hurra - så har jeg fået verdens sejeste lillesøster! ;0)

  SvarSlet
 6. Hos en boghandel fik jeg blyanter, kuglepenne, blyantsspidsere og viskelæder en masse, som jeg havde med til et besøg på et skoleprojekt, jeg er med i i Uganda. Alle blev ellevilde. Børnene skriver med blyantsstumper på 2 cm!!! - og lærerne spidser dem med et gammelt barberblad. Der er stor fattigdom og mangel i Afrika, og der er forretninger i DK, der gerne giver af deres (gamle) lager i kælderen, (som ellers vil ende med at blive smidt ud). Støt derfor den slags projekter, hvor alle midler går til projektet og ikke til alle mulige andre ting. Det er godt at støtte børnehjem og skoler - børnene er fremtiden for et land.

  SvarSlet