mandag den 26. september 2011

A-Z om Blåmejsen

Jeg er hoppet med på Julias udfordring så her får I så osse lige fra A-Z om mig..

A. Age: 22
B. Bed size: 120x200
C. Chore that you hate: At tørre støv af .. Til gengæld kan jeg ret godt lide at støvsuge, ordne vasketøj og efter at have været stuepige på et hotel, hvor vi arbejdede på tid, synes jeg stadig det er lidt sjovt at se hvor hurtigt jeg kan gøre badeværelset rent og skifte sengetøjet :)
D. Dogs: Hvis ikke vi boede til leje, så havde vi helt sikkert..!
E. Essential start to your day: Jeg har generelt ret svært ved at komme op af sengen, men det har hjulpet betydeligt efter vi har fået Arthur. Han får mig som regel op ret tidligt og det er jo faktisk helt dejligt at komme tidligt op og få noget ud af dagen. 
F. Favorite color: vist bare farver generelt :)
G. Gold or Silver: Begge dele. 
H. Height: 165 på en god dag!
I. Instruments you play(ed): det har jeg heldigvis en kæreste der tager sig af :) Jeg ville dog gerne, men har absolut intet talent for det..!
J. Job title: Studerende 
K. Kids: Arthur fra 2010
L. Live: Viborg
M. Mother’s name: Annie
N. Nicknames: Der er mange gennem tiden der har troet at Mejse var et kælenavn, men det er altså mit helt rigtige navn! Mejsemus til gengæld, er vist det der er hyppigst brugt. Selv min børnehaveklasselærer kalder mig stadig Mejsemus, når jeg møder hende på gaden.
O. Overnight hospital stays: Sidste gang jeg overnattede på hospitalet var da Arthur kom til verden, så det var heldigvis i en glædelig anledning :)
P. Pet peeves: Jeg er ret lydfølsom, så larmende knallerter eller hvis folk fx gør nar af en sang kan gøre mig rimelig irriteret! Ellers så synes jeg faktisk jeg er ret tolerant!
Q. Quote from a movie: When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.. Det var lidt en tung en, men jeg må altså indrømme at jeg er ret pjattet med zombiefilm!
R. Right or left handed: Højre
S. Siblings: 3 hele og 3 halve
T. Time you wake up: Det gør jeg ikke, det gør Arthur og det er som regel mellem 6 og 8..
U. Underwear: Langt det meste af tiden, ja!
V. Vegetable you hate: Bladselleri, grøn peber og for meget rødløg på en gang er heller ikke godt!
W. What makes you run late: Det er SÅ meget Bloglands skyld når jeg kommer for sent og Pinterest's!!! 
X. X-Rays you’ve had: Det har vist kun været ved tandlægen. Min lillesøster til gengæld har stort set altid et eller andet i gips..
Y. Yummy food that you make: Min mor bager de mest fantastiske boller. Jeg har arvet opskriften og selvom de ikke er helt så gode, så bliver de bedre gang for gang :)
Z. Zoo animal: Jeg synes de fleste dyr er dejlige, men jeg kan da godt nævne et par favoritter.. Tucan'er, Giraffer, orangutanger, Pandaer og pingviner...

Ja, så ved I da i hvert fald det :)

2 kommentarer:

  1. Du er vist den første, der har skrevet at du rent faktisk kan lide at gøre rent :) Egentlig er det jo meget hyggeligt, bare ikke når man SKAL :)

    SvarSlet
  2. at gøre rent er dejligt NÅR det er gjort ;) fin blog i øvrigt, har lige tilmeldt mig her hos dig...

    SvarSlet