lørdag den 17. september 2011

Efterlysning...Kæreste Blogland,

Til sin navnefest fik Arthur drengeserien fra Royal Copenhagens Maskerade-stel, som er designet af aller dejligste Shane Brox. Det har været vores ønske at når/hvis vi skulle være så heldige at få en lillesøster, at hun så skulle have pigeserien.. Men nu har store, onde, grumme Royal Copenhagen sat stellet ud af produktion!!! Og nej, der er altså endnu ingen lillesøster på vej, men gud hvor ville vi dog gerne fuldende samlingen. Så kære Blogland, jeg er nødt til at spørge, er der mon nogen, der af uransaglige årsager har et sæt de vil sælge, eller som måske kender nogen der har, eller som måske kender et sted hvor de stadig har det på lager?

5 kommentarer:

 1. Det er godt nok et sødt stel. Måske kan du være heldig at finde det ved royal copenhagens outlet i Kbh. Der så jeg i august nogle børnestel - men kan selvfølgelig ikke huske om det lige er det du søger! Ellers kan det være at enkelte imerco eller inspiration butikker stadig ligger inde med det. Så ind i butikken og spørg - de kan slå det op, og se om der evt skulle være et sted i det ganske land, hvor de ligger inde med det.

  Held og lykke med at finde det..

  -karenkaren

  SvarSlet
 2. Hvis man googler, dukker det også op her:
  http://www.dealtime.com/royal-copenhagen-plates/products - men det er lidt som at gå over åen efter vand :)

  SvarSlet
 3. Hej Mejse.

  Hvis du tager ind i den nærmeste Inspirations butik, kan du få dem til at efterlyse det over deres interne net. Så vil de sende det til den butik du har henvendt dig til. Jeg ved at i april måned solgte vi det ud i Odense. Har haft studie job der, men er der ikke længer. Kan desværre bare ikke huske om det blev solgt. Men det er en mulighed. Samt en ide også at kontakt royal-copenhagen selv pr mail, de er flinke til at hjælpe og kigge deres lager efter. Held og lykke.

  Kira

  SvarSlet
 4. NOOOOO! Har de også taget det ud? For fanden, RC! Det har jeg da også altid tænkt, at mine - pt. ufødte og overhovedet ikke i-kortene-liggende - børn skulle have. Iiih altså. Jeg skal holde øje for dig. Hvis de har det hos Royal Copenhagen butikken på Strøget i Kbh, skal jeg gerne hente det til dig.

  SvarSlet
 5. http://www.royalcopenhagen.us/shop/details/1/dinnerware/11/masquerade/144/bowl-&-plate---girl

  Værsegod :D

  Kh. Trine Skovlund

  SvarSlet