mandag den 8. august 2011

Der gåes til... ...Arthur er ved at gå sit aller første par sko til! Jo vist, han har haft mange fine sko før nu, men de er blevet siddet til, ligget til eller kravlet til... Men nu kan han gå..!!!! Som i, helt selv, uden hjælp...! Tiden går bare ALT for hurtigt!
..Og skoene, de er såmænd fra H&Ms børneafdeling :)

16 kommentarer:

 1. de er super fede :D Er helt vild med den grønne bund. Ja tiden flyver, når man har små i huset!

  SvarSlet
 2. Han er simpelthen så kær! Og fine sko ;)

  SvarSlet
 3. Seje Arthur... ;)) Det glæder jeg mig til at se... :)

  SvarSlet
 4. De er super seje, sikke nogle søde billeder:)

  SvarSlet
 5. Skøn fortælling med billederne :) Arthur på bogjagt :)

  SvarSlet
 6. Ej hvor er han bare sød :)

  SvarSlet
 7. Totalt seje sko - han er bare sød

  SvarSlet
 8. Åh... Støtter de bløde sko virkelig hans ankler nok? Altså, de er jo super fine, men anbefaler man ikke faste sko til små børn for ikke at ødelægge deres ben/ankler/fødder...

  SvarSlet
 9. Hvor fint :0). Det er en stor dag når de tager de første skridt :0). Nu er der sikkert fart over feltet. Sådan er det i hvert fald herhjemme. Når de først kan gå, bliver det hurtigt til løb... Hi hi!

  God dag!

  Kh Maria

  SvarSlet
 10. Anonym-
  Tak for din bekymring :) Det er ikke nødvendigt med ankelstøtte når skoen sidder tæt bagtil, da barnet skal kunne bevæge sig frit! Hvilket netop er vigtigt så de kan opbygge styrken i deres ankler. Små børn har desuden en medfødt fedtpude under svangen, som støtter dem i udviklingen fra at kravle til at gå. Den forsvinder af sig selv ved 2-3 års alderen når de ikke længere har brug for den! Man skal selvfølgelig altid være sikker på at skoen passer barnets fod og at der er rigelig med plads til de små tæer og så er det vigtigt med en god sål, men det betyder ikke så meget når det er gummisko, da sålen i dem, har en anden opbygning!

  KH Mejse

  SvarSlet
 11. Hvor er han dygtig :D og dejlige billeder!

  SvarSlet
 12. Sikke fine fotos, og sko, og dreng. Det går pludselig hurtigt når de selv kan gå. Så er det noget med noget "nu-holder-du-lige-mor-i-hånden-over-vejen"-træning. Det er skønt:)

  SvarSlet
 13. Fantastisk dejlige billeder - han er simpelthen så lækker!

  SvarSlet
 14. Hov - det var mig der var den anonyme tidligere. det var en fejl :) Jeg aner intet om sko - men er blevet ret klogere :) Taaark :)

  SvarSlet
 15. Åh så hyggelig husker da Filippa tog sine første skridt, de bliver bare så stolte. Fine sko og det sidste billed er han da bare fantastisk sød på.

  SvarSlet
 16. Lækre buttede små ben i knaldsmarte sko!!

  SvarSlet