onsdag den 17. august 2011

Day 17: On the shelf...


Det er trættende at starte i skole igen efter så mange år væk fra bænken - ikke mindst når skolen handler om handel og er befolket af 15-årige tøser. 
Det er trættende at blive stillet kreative fotoudfordringer hver dag en hel måned, men det har givet Mejse lysten til at blogge tilbage, og det fornemmer jeg, mange er glade for. 
Jeg er i hvert fald!

Jeg er nok også skyld i, Mejse er lidt træt. Sikkert er det i hvert fald, at jeg ikke altid er lige let at være omkring med min perfektionisme og mit temperament. 
Måske er jeg heller ikke let at undvære. Det vil vise sig på næste torsdag, når jeg tager tre uger til Frankrig med kokkeskolen for at plukke druer og spise foie gras. Jeg kunne forestille mig, Mejse stadig er en smule træt, når jeg kommer hjem.
Det er nemlig også ret trættende at være mor. 

Derfor lader jeg Mejse sove nu og påtager mig ansvaret for denne 17. dags PHOTO CHALLENGE.

Ifølge min røde ordbog betyder "ON THE SHELF" at man er forsømt. 
Jeg vælger at tolke det i retning af det mere positive danske udtryk "at være på rette hylde". For det er vist det, der bedst beskriver Mejse lige nu, som hun ligger på sofaen og sover sødt i Drømmeland.

Når jeg har overbevidst mig selv om, at jeg ikke skal til at se 'Ringenes Herre' følger jeg nok efter og ser, om jeg kan indhente hende.

Kærlig hilsen Jesper

8 kommentarer:

 1. Det var sødt af dig. God tur til Frankrig til dig og sov godt til Mejse :)

  SvarSlet
 2. Hvor er du god! Ha en dejlig aften på sofaen:)

  SvarSlet
 3. Ryd kanal 4 for dårlige reality shows.. En lille serie om jeres dejlige familie vill være godt hygge tv!

  SvarSlet
 4. Se det er en sød og betænksom kæreste:-)

  SvarSlet
 5. Det var dejligt at læse. Blev helt forvirret over at Mejse omtalte sig selv i 3. person. hehe. Tak for det Jesper: En ekstra dimension af Mejse som vi oplever hende på bloggen. OG god tur!

  SvarSlet
 6. Hehe... Du er en god mand Jesper - og Mejse en god mor.. Vi er glade for at hun er tilbage, og forsår godt hvorfor hun er træt nogle gange, for det er hårdt at jonglere så mange bolde i luften.. derfor er det nogle gange rart med lidt handlekraftige mænd, der kan tage over engang imellem..

  Nus godt om hende inden du tager afsted.. Louise

  SvarSlet
 7. Nårh, hvor sød er du lige? God tur til frankrig!

  SvarSlet