onsdag den 31. august 2011

Countdown...

 ..Av, hvor gør det altså bare skrækkeligt ondt at savne..!

4 kommentarer:

 1. Det kaldes også kærlighed, men jeg føler med dig din stakkel. Da jeg mødte Leif sprang han faldskærm på landsholdet og de var afsted flere måneder af gangen på trænings lejer, åh det er hårdt nogle gange at gå derhjemme og savne. Vi rejser stadig ofte hver for sig, han vil nord på og jeg vil til østen. Men jeg syntes jeg efterhånden er blevet god til at savne, jeg tænker på det som kærlighed, syntes det er dejlig at mærke mig selv, mærke kærlighed, mærke at man har en som virkelig betyder noget og så bliver jeg lidt glad. Tænk at være så priviligeret, giver det mening eller..

  SvarSlet
 2. Det giver rigtig meget mening :) Og jeg er virkelig glad for at jeg har givet Jesper den mulighed, det virkelig er for ham.. Jeg kunne bare have sagt han ikke måtte tage afsted! Men jeg synes det er vigtigt at kunne give hinanden plads til at gøre den slags ting :) Og jo, det er osse lidt rart at mærke savnet.. Jeg er i hvert fald, lige pludselig ikke i tvivl om hvor højt jeg rent faktisk elsker min kæreste :)

  SvarSlet
 3. Av, det var nu også længe, han skulle være væk. Hvor er han mon henne? Lyder som en spændende mulighed han har fået ud fra det du skriver ovenfor!?:)
  Og ja...man får i hvert fald mærket, hvor højt man elsker 'den anden', når man er væk fra hinanden, men kortere tid kan nu også gøre det. Håber du holder fanen højt - det er jeg sikker på du gør!

  SvarSlet
 4. Det gør nemlig rigtig ondt og savne - og bestemt når det er så mange dage.

  Puha jeg syntes godt nok det er pokkers lang tid, puha.

  Hvis kedsomheden bliver for stor, giver jeg med glæde en lækker kop te og et stykke dage til jer begge :)

  SvarSlet