lørdag den 4. juni 2011

Når tingene går op i en højere enhed...

Pragtfuldt sommervejr, Danmarks smukke natur, godt selskab og gratis kunst fra hele verden! På sådan en dag går alting bare op i en højere enhed! 

 .."Counter " af australske Geoffrey Drake-Brockman...

 ..Detalje fra "Ombygning" af danske Jørgen Carlo Larsen...

 ..."dazzle bathers; Harlequin" af australske Hugh Ramage..

 ..."Spectacle agnostico" af svenske Kent Karlsson..

 ..."Afløb" af danske Peter Frimand..

 .."Quantum sequestion" af australske Marcus Tatton..

..Udsnit af "Precious" af australske Lisa Anderson.. ..Detaljer fra "Bruno the bicycling bear" af New Zealandske Hannah Kidd..


 ..Mini skulpturer af de deltagende kunstnere bliver udstillet på Helnan Marselis.. De røde mænd er af den kinesiske kunstner Chen Wen Ling..

 .."Sky" af danske Marianne Jørgensen..

 ..Jeg har kun gode ting at sige om Sculpture by the sea! Jeg var meget spændt på om de kunne gentage succesen fra forrige år, men det må jeg sige de har.. 

..Til jer der ikke lige ved hvad det går ud på, Sculpture by the sea er en skulpturevent i Aarhus, der har forvandlet den tre kilometer lange kyststrækning fra Tangkrogen til Ballehage til en unik kunstudstilling, i perfekt samspil med den smukke natur! Og hele oplevelsen kan nydes kvit og frit! Det er virkelig en fantastisk oplevelse, som jeg håber vi kan blive ved at nyde i mange år endnu! Mere af den slags tak :)

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud! Glæder mig endnu mere nu til jeg skal ned og se det...

  SvarSlet
 2. Det ser altså helt vildt spændende ud. Burde jo besøge dette sted.

  SvarSlet
 3. Fantastiske fotos, glæder mig helt, til vi skal til Aarhus!

  SvarSlet
 4. Ehj, hvor lyder det fedt. Har aldrig hørt om det før, men det ser bestemt ud til at være et besøg værd! :-)

  SvarSlet
 5. Ja tak. Mere af den slags. Det ser super fedt ud. Må vist en tur til Århus. Ved du hvor længe udstillingen er der endnu?

  SvarSlet
 6. Det er uden tvivl et besøg værd, selv hvis man kommer langvejs fra :) Udstillingen løber indtil 3. juli og er i princippet døgnåben, men hvis man gerne vil købe et katalog skal man komme mellem kl. 10.00 og klokken 20.00 og det vil jeg helt klart anbefale, så man kan se navnene på kunstværkerne og kunstnerne, det bliver nemlig ikke oplyst andre steder :) Der står i øvrigt osse priser på værkerne hvis man skulle overveje at byde på et af dem :)

  SvarSlet
 7. Ja det er en helt igennem god idé. Tak for påmindelsen om det - må hellere gå en tur der når jeg kommer til Århus :)

  SvarSlet
 8. Ej.. Vidste ikke det var der igen i år..:) Tak for oplsningen - turen må gå til den gamle hjemstavn i nærmeste fremtid;)
  Var meget imponeret forrige år!
  KH Anne

  SvarSlet