søndag den 13. marts 2011

Et øjebliks stilhed..

 ..Midt i vores lille selvforskyldte kaos.. Arthur sover, Jesper er i bad og jeg drømmer alle flyttekasserne til Viborg, mens jeg sidder svøbt i et tæppe med Agnes Obel i ørerne og chokoladete i koppen...

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer på mit forrige indlæg :) ..I første omgang bliver det heller ikke helt farvel til Århus, jeg skal nemlig stadig arbejde her de første par måneder indtil jeg forhåbentlig kan blive overflyttet til H&M i Viborg..

..Og I har jo helt ret.. Det bliver jo skønt at skulle indrette et helt nyt hjem til os især når det oveni købet er et dobbelt så stort hjem som det vi har nu! Det er en lejlighed vi skal bo i. En fireværelses på 109 kvadratmeter lige i centrum! Og I skal nok få lov at se masser af billeder :)

9 kommentarer:

 1. Hov der er da noget jeg er gået glip af!!!
  Hvor skal I bo?

  SvarSlet
 2. Det bliver så godt, når I er flyttet. Så vil der blive tid og ro igen :)

  Jeg er i gang med at arrangere et lille Viborgtræf for Viborgbloggere. Kig ind, hvis du vil med.
  Klem og god søndag

  SvarSlet
 3. Skriver også lige her;-) - vi startede også med at bo i jernbanegade, da vi flyttede til Viborg - tæt på toget til Århus:-).. Har I mon fået vuggestueplads?

  SvarSlet
 4. Øj, så kommer du da godt nok til at bruge lidt tid på transport frem og tilbage, gør du ikke? Men der er selvfølgeligt også masser af ting man kan finde på at lave, når man kører i tog :)

  SvarSlet
 5. Åååh jeg bliver både misundelig og vemodig. Misundelig fordi I skal flytte tæt på familie og til noget større, vemodig fordi jeg godt kender følelsen af ikke at være parat til at sige farvel til den by man bor i.

  Rigtig god flytning!

  SvarSlet
 6. Gør det noget at jeg glæder mig til at I kommer her til byen? Er det ok, at jeg håber på, at vi så kan ses og at Julia og Otto også kan komme med og sige hej?
  Er det ondt, hvis jeg håber på Arthur kommer i vuggestuen, hvor jeg er og på min stue?

  SvarSlet