lørdag den 5. marts 2011

En dejlig dag...


..Det er lige hvad det har været i dag..! Og det på trods af at vi har faret rundt til den ene aftale efter den hvilket jeg normalt ikke er så meget til... Men i dag har været dejlig, måske fordi det kun har været gode aftaler vi har haft, måske fordi foråret endelig skar igennem eller måske bare fordi jeg har haft fri... :) 
..I hvert fald så startede vi med morgenmad på Cafe Gemmestedet, i gode venners selskab, og det var sgu ret godt må jeg sige.. Jeg er generelt lidt kræsen med at spise morgenmad ude, især når det går under navnet brunch.. Det er sgu svært at finde en hæderlig omgang brunch efterhånden - og nej, en sammenlægning af to hovedmåltider kan sgu ikke samles på en enkelt skrabet tallerken - Basta! 

..Vi kastede os til gengæld over den spanske toast og den var skøn! Og prisen yderst rimelig og en rigtig god Chai latte til sølle 35 kroner er jo ganske enkelt et fund i disse tider - så tomlen op til Gemmestedet, der i øvrigt osse var ganske overbærende med den lille balladefis der suste rundt i den grønne sofa under hele vores besøg.. :)

3 kommentarer:

 1. Lyder og ser da ret så godt ud :)
  Håber søndag bliver lige så god for jer.

  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Ja, cafépriser ift standarden kan man nemlig ofte/indimellem måbe over ! -..gad vide om en Chai u/latte ville koste uendeligt lidt...eller, 33,50 kr ? Altså, hvad betaler man (hvor)for.
  Den slags kan man godt gå og fundere over en søndag'sk solskinsmorgen, særligt når man har sovet ALT for lidt, uiij:(

  SvarSlet
 3. Dejligt billede af Arthur i vesten!!!!
  God søndag herfra

  SvarSlet