torsdag den 3. marts 2011

Det første stykke påske...

..Jeg kan rigtig godt lide påske! Jeg synes det er så hyggeligt med pyntede æg og små plyssede kyllinger og kaniner over det hele.. :) 
Så herhjemme er påskeproduktionen ligeså stille blevet skudt i gang! Jeg har købt en æggeformet perleplade og den er jeg sørme gået hen og blevet rigtig glad for! 

..Hvis du skulle have lyst til lave æggeophængene skal du bruge:

Æggeformet perleplade
Hvide hamaperler
Store træperler
Gul maling
Sytråd
Ståltråd eller lignende til at hænge perlen op med.. (alle materialer er fra Panduro)

Ja, fremgangsmåden giver nok sig selv.. Perlepladen fyldes med hvide perler, minus midten.. Perlepladen stryges på begge sider.. Træperlen males gul og når den er tør monteres den med ståltråd og sytråd i midten af perlepladen.. Super simpelt, men ret så fint :)

..Jeg har lavet et par andre æggeophæng, men dem har jeg foræret væk.. Så dem kan I klikke ind og se her og her.. De må osse gerne kopieres :)

10 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt at du allerede er i gang med påskepynten og hvor er det en hyggelig variation over klassikeren at bruge perler. Jeg er begravet i fastelavn i øjeblikket men om et øjeblik når jeg også til påske.

  SvarSlet
 2. De er da også vildt fine. Fedt at du går så meget op i påskepynt, der bliver kun julet hos os, men måske vi skal i gang med det gule også.:-)

  SvarSlet
 3. Ej det var da en sjov og hyggelig ide.. Super fint.. er det godt nok snart nu vi må begynde at tænke i påske? Vi har lige tre fastelavnsfester på 4 dage her, så måske vi lige skal overstå dem først..:)

  SvarSlet
 4. Dét er da påskepynt med humor! Materiale kombinationen er rigtig go' og utraditionel.

  Påskepynten kommer også op her, men faktisk synes jeg det er en udfordring at finde noget som er god smag... Så der er prikker og striber på stort set alt påskepynt jeg ejer (ikke at det er så meget).

  SvarSlet
 5. Orv, hvor er de da bare skønne ... sådan nogle kunne der sagten bo en helt æggebakke fuld af på mit træ i stuen! :-) Tak for en helt utrolig enkel og alligevel superfantastisk idé!
  Ha' en lækker dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 6. Ej hvor er de fine! Jeg er ellers ikke så meget til påskepynt, men dem der kan jeg godt li:)

  SvarSlet
 7. Rigtig flotte! Tak for den vejledning :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er de altså fine - de kunne faktisk hænge godt på Farsøvej :)

  SvarSlet
 9. Tak skal I have :) Det er først påske sidst i april, så nyd i bare fastelavnen :) Som nogen af jer osse er inde på så synes jeg heller ikke der findes så meget smagfuldt påskepynt, men så er det jo godt man selv kan lave lidt :)

  SvarSlet
 10. Kan godt li' den lidt skæve vinkel på påskepynten - det er mere mig...de er virkelig fine.

  SvarSlet