tirsdag den 22. februar 2011

Vores entré...

..Jeg synes faktisk en entré er en ret vigtig del af et hjem..  Det er helt klart et sted der fungerer bedst når der er god plads og orden på tingene.. Men det er altså osse det sidste man ser når man går hjemmefra om morgenen og det første man ser når man kommer hjem om aftenen, så det er osse ret vigtigt at det er et sted med lidt personlighed og hygge, der ikke bare er et funktions/gennemgangsrum..! Hjemme hos os er vi  helt klart bedst til det med hygge og personlighed, orden og funktionalitet er noget vi stadig øver os i at praktisere.. :)

..Oven på spejlet bliver ynglings ting udstillet og den turkise troldgren bliver osse indimellem pyntet op, selvom den osse er ganske dekorativ uden..

..Regnvejrsskyen har dejlige Julia lavet! Jesper vandt den faktisk i en give away på hendes blog fordi han var der første fyr nogensinde der have kommenteret på hendes blog :) Jeg synes den er helt vidunderlig og nu kan det ikke lige ses på dette billede, men den hænger faktisk lige over vores paraplystativ :)

3 kommentarer:

 1. YES. Genialt med en regnvejrssky over paraplyerne, det er den slags finurligheder jeg holder allermest af.

  Og kalenderen er dejlig selvom den er lidt svær at bruge, men så kan man jo bare nøjes med at nyde billederne. Min er nærmest blevet til notesbog nu.

  SvarSlet
 2. Det er da en super hyggelig entre i har der...

  SvarSlet
 3. Som Dorthe siger, super hyggelig entre. Masser af personlighed. Gid min entre var større.

  SvarSlet