søndag den 20. februar 2011

Schleich for dig og Schleich for mig...

..Arthur er begyndt at få øjnene op for vores samling af Schleich- og andre plastdyr.. Det sjoveste er hvis man kan lokke far eller mor til at rejse dem op efterhånden som de bliver væltet omkuld..!

..Selv er jeg osse ret begejstret for netop denne samling! 
..Faktisk så begejstret at de ofte får lov at indgå i indretningen herhjemme.. :)

9 kommentarer:

 1. Hahaha. Man skulle tro at han var født i en meget lille flække af Dk og ikke Århus. Er det ikke KOtume (...:-)) at vælte køer der??

  SvarSlet
 2. :) Jeg vælger at lade være med at nævne hvor hans forældre er født og opvokset...!!! ;)

  SvarSlet
 3. :-) Jeg tror fuldt og fast på at det ikke behøver at følge en altid!!! Det er jeg nød til at tro på. Kommer selv fra landsby med bal på kroen og "Hvem slår hurtigst søm i" konkurrence når folk fester..

  SvarSlet
 4. Hehe, men det bider alligevel lidt en i halen når ens dreng ud af det blå begynder at vælte køer :) Vi må håbe han hurtigt vokser fra det :)

  SvarSlet
 5. Jammen de dyr er da også knuselskelige, både stående og nyligt væltede....

  og mon det i øvrigt ikke er sjovere at vælte dem når de indgår i indretningen?

  SvarSlet
 6. Det er bare de bedste dyr, tror også jeg skal have de mere danske til at bo hjemme hos os. Er i øvrigt vild med jeres reol (som til forveksling også ligner noget der bor her hos mig) og særligt det fede mega-LEGOhoved.

  SvarSlet
 7. dejlige farver & forårsstemning hos dig - topskønt!

  SvarSlet
 8. I min familie har vi også altid elsket de dyr. Kan bedst huske min mindste søsters favorit, det var en mamut som hun fra første dag, insisterede på hed Fritz.

  - Kit

  SvarSlet
 9. Der er altså bare et eller andet over de dyr. Top klasse. Og det er da fantastisk som den reol passer godt ind hos jer - super hyggeligt er det. Vær i øvrigt velkommen til at kigge forbi min blog også - der er fødselsdagsgiveaway i disse dage.

  Kh. Lillelyn/Mette

  SvarSlet