fredag den 18. februar 2011

H&M goes retro...

..På trods af endnu et læs sne og en stigende efterspørgsel på vanter, uldne strømper og skibukser, så vælter det ind med forårsvarer på mit arbejde.. Og det er IH så fint det hele :) 

..Skønne snit, grafiske mønstre, pangfarver og masser af plisse og andre skønne detaljer.. Jeg har stadig ikke helt taget mod til at springe ud i det, men for søren hvor er det skønt med alle de farver og skønne former!


..Osse på børnefronten er der kommet lidt retroguf, i form af den fineste bodystocking med elefanttryk, jeg har erhvervet mig et eksemplar :) Desværre ser det ud til at være det eneste retroinspirerede vi får hjem til de små! Til gengæld så har vi fået base varer i nye fine farver - jeg er helt tosset med den brændte orange på billedet! 

Forårssæsonen er blevet skudt i gang med den drøn flotte Denim & Blondes kampagne.. Masser af denimvarer og lyse farver akkompagneret af et virkelig flot stykke visuelt arbejde, især den lille lyshåret gut på børneplakaterne har jeg tabt mit hjerte til :) Desværre er mange af kampagnevarerne forsinkede fordi fragtskibet gik på grund, men de skulle gerne være i butikken fra i starten af næste uge! 

..Den stribede trøje på billedet er fra denne kampagne, den er virkelig fin! Den er i ren bomuld og virkelig fin i kvaliteten, jeg har hapset en til min egen lille fis, selvom der er lang tid til han kan passe den!

..Ja, så ved I osse lidt mere om hvad jeg går og bruger min tid på.. Det er virkelig sjovt og spændende at arbejde i så stor en virksomhed.. Bare på den sparsomme tid jeg har været ansat er der bare sket så meget både kvalitets og designmæssigt og det er altså fedt at mærke! Og så er vores nye butik på Clemenstorv bare så fin -  især børneafdelingen :)

5 kommentarer:

 1. Nej hvor er den sød den med elefanterne.

  SvarSlet
 2. Jeg har endnu til gode at besøge den nye butik på Clemenstorv, dér må jeg altså forbi næste gang jeg kommer til Århus!

  Elefanterne og striberne er så fine!

  God weekend!

  SvarSlet
 3. Tror da vist lige jeg skal et smut i H&M og shoppe tøj til min datter :)

  SvarSlet
 4. Jeg må give Darling L ret, den med elefanterne og den stribede er bare så fine :)

  SvarSlet
 5. Tusind tak for din tips! Skønne ting! Vores H&M i Sønderborg er ikke så overskuelig, så det er en stor hjælp, du fremhæver de fine ting, som liiige er min stil også :) Fik købt den stribede strik og elefantbodyen i dag! Tager i mod med kyshånd, hvis du også fremover giver et prej om jeres fine ting :)
  Kh Berit

  SvarSlet