mandag den 17. januar 2011

Er du en Webchick...?


..Ellers skulle du måske overveje at blive det.? Bloggen Danske Webchicks er som de selv så smukt skriver for alle blogafhængige danske kvinder.. 

..Bloggen af drevet frivilligt og ulønnet, og er tænkt som et samlingspunkt for kvindelige danske bloggere, hvad enten det er hverdag, mode, hækling, kogekunster eller indretning man blogger om.. Her bliver der skrevet om ting det måske er rart at vide som blogger, om events for, om og med bloggere og hver uge præsenteres ugens blogger, så der er osse rig mulighed for at opdage nye skønne blogs.. Jeg synes det er en skøn ide med sådan et fælles mødested og jeg håber I alle vil kigge en smut forbi og tilmelde jer som faste læsere! Måske et samlingspunkt som dette osse kan være medvirkende til at styrke os i eksempelvis sager om kopiering osv. i fremtiden :)

 

..Den 12. marts holder Danske Webchicks desuden en event her i Århus. under navnet Spring Ud. Prisen for at deltage i arrangementet er 150 kroner og inkluderer både en goodiebag med masser af lækkerier, forplejning og workshop.! Du kan læse mere om arrangementet og købe din billet her.. 
Jeg håber vi ses.. :)

3 kommentarer:

 1. Det gør vi :D Bliver hyggeligt at møde dig..

  SvarSlet
 2. Det lyder spændende. Kig lige forbi her: http://kragerne.blogspot.com/2011/01/and-winner-is.html
  Tror du vil finde det interessant ;)

  SvarSlet
 3. Spændende.. Det vil jeg kigge nærmere på :-)

  SvarSlet