fredag den 10. december 2010

Pimp dine mandler...

 ..Jeg er faktisk ikke så vild med brændte mandler.. Jeg tror måske det er en konsekvens af at have gået for mange ture op og og ned af strøget i en kvalme sød dunst fra alle boderne der forhandler disse.. Det er som om der bare kommer flere og flere for hvert år.. Da jeg var lille var det virkelig noget særligt med sådan en bod - nu er de mildest talt en landeplage her op til jul..! 

..Men så så jeg indlægget her..! Og så fik jeg alligevel lyst til at give det en chance til.. Jeg tilføjede dog liiiige en lille ekstra ingrediens..! Man er vel en blåmejse :) 

..Jeg farvede flormelisen med pastafarve inden jeg kom det på panden, alternativt kan du farve vandet - det er måske lidt nemmere.. Du kan farve dem i lige den farve du har lyst til. og eventuelt bare bruge lidt mindre farve end jeg har gjort her, hvis du er mere til pasteller! Mandlernes brune skal afgiver ret meget farve så hvis du vil være sikker på at få en pæn farve er det en god ide at smutte mandlerne først!

..Mandlerne er nu kommet på glas og jeg tænker at min mor skal have dem..! (hvis de da holder så længe..) Hun ELSKER brændte mandler og turkis er tilfældigvis hendes ynglings farve :)

..Det fine glas er fra Netto og fåes i fire størrelser 160 ml, 220 ml, 3/4 liter og 1/2 liter.. Jeg synes de er SÅ fine og helt perfekte til julens hjemmelavede gaver.. Hvis du ikke er til brændte mandler kan du jo fylde glassene med en lækker bodyscrub, en virkelig vanedannende chaisirup, en hjemmelavet karamelsirup eller måske du bare har lyst til at stille alt det lækre julestads til skue som her..

6 kommentarer:

 1. de er bare så seje de mandler ;) fed farve

  SvarSlet
 2. Åh, at pimpe mad <3 Hvis Arthur var større, ville det så meget have været en nisses værk, at mandlerne blev blå...

  SvarSlet
 3. hold op de er fantastiske... og lidt vilde... du ved som når ketchup bliver grøn... jeg kan absolut se for mig din mor og turkis.. sjovt nu du siger det.. turkis og pink også tænker jeg ? :)

  SvarSlet
 4. Belladotte-
  Ja, ikke?! De blev ret vilde :)

  Julia-
  Ja, hihi - det må jeg lige huske!

  Rakel-
  Ja - de ser ret vilde ud på billederne.. Jeg synes ikke det er helt så vildt i virkeligheden, men næste gang tror jeg at jeg holder mig lidt mere til pastellerne! Men overdrivelse fremmer forståelsen, som man siger :) Med hensyn til min mor kan jeg give et lille eksempel, da hun skulle købe nye crocks-sandalerne købte hun to par et i turkis og et i pink :) Hun ville sågar have haft det ene par på til hendes bryllup!

  SvarSlet
 5. Sejt....den ide skal gives videre til mine børn!

  SvarSlet
 6. ej hvor sejt! det er da brændte mandler der vil noget :)

  SvarSlet